Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy ilyenben bulizni ezekben az időkben?
Figyelt kérdés
hasonlóban, mint ez, kicsit kötöttebb anyaggal?
Úgy értem, elég divatos, hogy felvegyem el karácsonyi/sziveszteri buliba?Mit gondoltok? Fiúk lányok egyaránt.
(Kérlek ne rakjátok más kategóriába)
2013. dec. 24. 23:03
1/6 anonim válasza:
nemrossz:) én suliba járok ilyenekbe:D
3/6 anonim válasza:
Szep,izleses. De ugye jo az alakod, mert duci lanyon annyira nem jol mutat.
4/6 A kérdező kommentje:
igen,vékonyka vagyok eléggé
2013. dec. 24. 23:19
5/6 anonim válasza:
Elegáns/ fényűző/ nagyszabású buliba kevés, mert ott mindenkin csillogni fog a ruha, mini lesz, szűk, kivágott...stb
Attól függ igazából mi a célod vele, ha a pasizás, akkor szerintem egy szilveszteri buliban ebben elveszel a tömegben. De ha nem az a cél, hogy felszedj valakit, akkor tökéletes, én pl imádom az ilyen ruhákat. :)) És egy kisebb társasági eseményre egyébként is nagyon jó, mondom inkább egy olyan igazi nagy buliba tartom kevésnek..
6/6 A kérdező kommentje:
Értem.
Hát pontosabban egy ilyen karácsonyi kisebb buliba venném, ahol egy együttes énekel, nem diszkó lesz.
2013. dec. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!