Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez az érzés? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett ez az érzés? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Érdekes lesz az, amit leírok. Olyat érzek egy fiú iránt, amit még soha nem tapasztaltam. Ami minden e világi érzést felülmúl: vágy, kíváncsiság, kötődés, fájdalom, öröm, bánat, csoda. Egy barátom buliján voltam, amikor megjelent Ő. Mintha valami belemarkolt volna a szívembe, mikor megláttam. Ez nem tetszés, hanem valami szívszorító érzés volt. Azonnal rohantam a barátomhoz megtudni a nevét, ő pedig odahívta és bemutatott Neki. Úristen, a nézése, a hangja, a csengő szavai.. Komolyan, majdnem sírva fakadtam, nem tudtam megszólalni. Csak álltam, mint valami idióta és a szemébe nézve éreztem a világ összes örömét. Utána kérdezgettem a barátomat Róla, de ő csak annyit mondott, hogy fura alak, nem érdemes Vele kezdeni. Aztán elmondta, hogy magának való művész, meg hogy őrült. De istenem..én még soha nem éreztem ilyet. Az este folyamán egész végig Őt bámultam, ahogy ült egy cigivel és egy doboz sörrel a kezében és olyan volt, mint valami csodálatos lény, akit az égiek küldtek le. Rám mosolygott, majd szólt a barátomnak, hogy elmegy haza. És eltűnt. A barátom egyszerűen nem hajlandó Róla mesélni, pedig már nyaggattam, de a fentieken kívül annyit mondott, hogy 27 éves. Szeretném még látni, azóta csak

Rá tudok gondolni. Úgy érzem, mintha valami elérhetetlen csoda lenne, aki felbukkant, majd eltűnt örökre. Bocsi, ha nem értitek, amit írok, mert én sem értem teljesen. Hát most mit tegyek? Aaa..az az isteni csoda.

19/L

2009. nov. 26. 18:34
 1/7 anonim válasza:
100%

Huhhh, ezt gyönyörűen fogalmaztad meg, szinte éreztem én magam is azt amit Te éreztél..

De vajon miért nem mond a barátod az illetőről semmit???

Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy a művész úr megkérte erre a közös barátotokat, hogy nem mondjon semmit.

De ez csak egy

"rosszindulatú" feltételezés részemről.

Mivel én egy igen drukkolós fajta vagyok, így arra gondoltam, hogy kérdezd meg már a többi bulitagot is, hogy nem ismerik e véletlenül. Ha már sehogy nem megy a dolog , akkor jön az, hogy a barátodat odaszorítod a falhoz és megragadod a legnemesebb szervét.... Meglásd fél percen belül tudni fogsz mindent az "ismeretlen istenről". :)

2009. nov. 26. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd el az ismerősödtől a srác elérhetőségét és hívd el egy kávéra.Aztán meglátjátok mi lesz.
2009. nov. 26. 18:46
 3/7 anonim válasza:
Próbálj nyomozni. A nevét tudod, ha már bemutattak titeket egymásnak. Persze ha egyáltalán meghallottad azokat a szavakat. Ilyenkor az ember nagyon süket, vak, és hülye tud lenni. Ha van név és egy pici szerencséd is van, hogy ritka név akkor a minimum, hogy a mobilszolgáltatókat végighívod...
2009. nov. 26. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
De egyébként nem tudom, hogy miért nem mond semmit a barátom. Jó, annyira nem is vagyunk szoros kapcsolatban, de legalább ebben az helyzetben tehetett volna egy szívességet. A legcikibb, hogy a vezetéknevét nem is értettem, csak a keresztnevét. Az is álomszép:D És a mosolya..jó, az már olyan 6. doboz sör után levő mosoly volt, de akkoris. Szerintem holnap felhívom a "barátomat" és addig prédikálok neki, amíg legalább egy számot nem mond. De most hogy fog lejönni, ha felhívom? Mégis mit mondok neki? Olyan hülye helyzet. Amúgy a többi ember, aki ott volt, nem hiszem, hogy ismeri, mert mikor bejött, egyedül a barátommal beszélt pár szót, majd kiült az erkélyre és cigizett, meg ivott.
2009. nov. 26. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
myvipen, iwiwen meg tudod esetleg keresni, nem? korát tudod, kb azt is h hol lakhat, meg a keresztnevét is. ha kitartó vagy ezek alapján csak meg tudod találni :) sok sikert! nah meg a közös ismerősöknél is lehetne nézelődni
2009. nov. 26. 21:24
 6/7 A kérdező kommentje:
ah. már próbálgattam, de egyértelműen nem az a közösségi oldalakon fent levő ember. beírtam a keresztnevét, az életkorát, meg hogy bp. hát bele lehet gondolni, elég durva meló volt. pedig kitartóan kerestem:(
2009. nov. 26. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez az érzés, amit leírsz, a szerelemre hasonlít. Sokan mondják, hogy szerelmesek, miközben nem érzik ezt (pontatlan a nyelvhasználat).

A szerelem tartós is lehet, meg el is múlhat, most még nem tudod, mi lesz.

Szerintem meg kellene ismerkedned ezzel az alakkal, hogy eldöntsd, átmeneti illúzió volt az egész, vagy életed nagy lehetősége csillant fel. nem szabad a témát félvállról venni.

"De most hogy fog lejönni, ha felhívom?"

Komoly dolgokról van szó, és ilyet kérdezel?

2009. nov. 27. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!