Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem hiányzik a barátotok/barátnőtök karácsonykor?
Nekem ki van adva hogy "karácsonykor a családdal kell lenni", elutazunk, ha telefonozok/netezek akkor lecsesznek, így kb. nem beszélhetek a barátommal úgy szombatig, pedig már rettenetesen hiányzik.
Csak én utálom már kb. emiatt a karácsonyt? Legyek azokkal akiket szeretek, ezért nem lehetek azzal akit szeretek...
Ilyen 15 év körüli vagy igaz?
Most még fingod sincs miről beszélsz. Később majd meg fogod érteni. Talán.
Nekem is hiányzik, sokkal szívesebben lennék vele, mint egyedül. A "családom" ugyanis elment, ki tudja, hová, és majd valamikor jönnek haza. De legyek itthon szenteste, mert az milyen jó dolog. Persze, remek...
Az egyedüli örömöm, hogy legalább a barátomnak kellemesen telik a szentestéje.
ma 14:10
A családom kb lesz.rja mi van velem, nem érdekelte őket az se mikor vagdostam magam, az se hogy az egész iskolám utált, soha de soha nem kérdezték meg mi bánt, mit szeretnék, egyáltalán nem érdekli őket mi van velem. A barátomat igen, ő törődik velem. Innentől nem tudom miről beszélünk.
Amúgy 19 vagyok.
"nem érdekelte őket az se mikor vagdostam magam"
XDDDDDDDDDDD te aztán tényleg érett gondolkodású nő lehetsz...:D
Azért, mert vagdosta magát, nem kell elítélni. Oka lehetett rá. Ha ilyen a családja, simán lehetett egyfajta 'segélykiáltás', figyelemfelkeltés.
Kedves Kérdező, abszolút megértem, hogy milyen most neked, én is 150km-re a páromtól töltöm az ünnepet. De úgy vagyok vele, hogy szilvesztert valószínűleg együtt fogjuk tölteni, és amúgy is, ha minden jól megy, nagyon sok karácsonykor játszhatjuk együtt ezt: "Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, [...] szeretlek, énistéged."
Boldog karácsonyt :)
(bocsánat, ha elírtam valamit, a telefonom épp most nem akar engedelmeskedni..)
tegnap 23:49
Az nem tegnap volt, és tisztában vagyok vele hogy nem volt "érett" dolog. De te se lehetsz az, ha ilyenért kiröhögsz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!