Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok az kizáró ok ha egy csaj rasszista?
04:21-esnek
Úgy látom, te ismersz minden rasszistát. Csak hogy tudd, nem egy olyan rasszista van, aki egyetemet végzett, okos értelmes ember. Csak épp nem ordibálják ki minden sarkon. Az, hogy te EGY darab rasszistát ismersz, akinek épp gyenge a helyesírása és a kést a szájába veszi, az a te problémád. Tudod, ezt hívják általánosításnak, amit az együgyü, szűklátókörű, sok tv-t néző ember teszi. Nagyon szomorú, hogy ilyen világot élünk. Példának: Látsz egy vöröshajú nőt, aki épp köp egyet az utcán. Pár hónap múlva azt fogod mondani, a vöröshajú nők ocsmányak, mert köpködnek. Ez a dolog sose fog megváltozni. Ezzel ellentétben, ha már a cigányokat is emlegetitek, na náluk lehet általánosítani, mivel a bűntények 80%-át ők igyekeznek elvégezni :) De fogadjuk el őket. Igaz, hogy több száz év alatt nem tudtak szociálozódni, de sebaj, majd kiírtanak minket és akkor átvehetik a hatalmat. De ameddig élek az én családomat, barátaimat nem fogja egy se megölni. Abból mészárlás lenne...
22L
Nekem van több cigány barátom is, és normálisabbak mint a magyar haverjaim. Ez így van. Talán azért gondolkozok így mert cigányok közt nőttem fel. Mindenki olyan ember lesz aminek nevelik. Rasszista csajjal meg nem jönnék össze, persze egy szopatás még belefér, az mindenkinek jár. ;D
20f
Nekem már volt problémám rasszista csajjal. Körülmetélt vagyok és amúgy is rengeteg problémám van vele (mivel minden létező gond, ami fölmerülhet körülmetélés kapcsán/után, az nálam megvan sajnos) erre még ő is rátett egy lapáttal "te zsidó vagy?"
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de lelohasztani igen könnyű, főleg ilyen kérdésekkel, úgyhogy, ahogy lejött rólam a nadrág, kisvártatva vettem is vissza, a lányt meg elküldtem a jó anyjába, ahová való.
(Amúgy nem vagyok zsidó, de ez nem is erről szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!