Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehetek így egy szórakozóhelyre, vagy nem jó ötlet?
Figyelt kérdés
Itt vannak az ünnepek, tervezgettük,hogy hova megyünk, viszont nem vettem külön ezekre az alkalmakra ruhát.
Volt egy ilyen szoknyám és felső, ami melltől lefele szoros, felül pedig csipkézett. Arra gondoltam, hogy ezt fogom felvenni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is,mit gondoltok, hülyén néz ki?
A 3. képen a felsőt ráhúztam a szoknyára, hogy jobb?
Itt a kép: [link]
(kérlek ne tegyétek át a kérdést, szépség és divat kategóriában aligha kapok választ.)
2013. dec. 23. 11:17
11/11 A kérdező kommentje:
nem kell senki rámrepüljön, de köszi.
2013. dec. 23. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!