Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak szerelmes levelet röviden?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már 3 éve ismerjük egymást. Idén valahogy átléptem nála a barátság határt. Egyszóval szerlmes lettem.És úgy gondoltam jobb ha ő is tudja ezért mondjuk Valentin napon elmondanám neki egy rövid levélben. Csak halvány lila gőzöm sincs,hogy hogyan írjam meg ezt pár sorban.Segítség!2013. dec. 23. 10:12
3/10 anonim válasza:
Ne vár valentin napig, karácsonyi üdvözlőlapon jobb.
4/10 anonim válasza:
Szia .. !
Pont a falloszomhoz illesz
hívj fel ha te is így gondolod
5/10 anonim válasza:
Én azért azt feltételezem hogy a kérdező lány. :)
6/10 anonim válasza:
pontosítok :DD
Szia .. !
Pont illesz a vaginámhoz
hívj fel ha te is így gondolod
8/10 A kérdező kommentje:
Ok asszem a karácsonyi üdvözlőlap lesz a nyerő. Köszi a válaszokat!
2013. dec. 23. 11:05
9/10 Shai-Hulud válasza:
Arany János: KÍN (1852)
Szép
Kép,
Gyöngy
Hölgy,
Jaj
Hallj,
Mert
Bent
Szűm
Hűn
Ég
Rég:
Egy
Kegy,
Jó
Szó.
Ez
Lesz
Ír,
Vagy
Sír,
Fagy.
(Kár hogy nem én írtam...)
10/10 anonim válasza:
Szia. Az van, h szerelmes vok beléd. Ja és vigyázz, mit mondasz, mert az apám katona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!