Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk lányok! Ti milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok! Ti milyen gyakran szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok
2013. dec. 22. 16:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hetente min. 1x

14\L

2013. dec. 22. 17:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Változó, amikor van rá okom. Az ok lehet nagyon egyszerű, kis dolog is. Elég, ha épp rosszabb passzban vagyok, s minden összejön egy nap, akkor is képes vagyok elsírni magam. Volt már példa olyanra is, hogy tanultam az egyik legfontosabb nagy dolgozatomra 5 órát, mert a vizsgám függhet majd tőle, és 1-es lett. Azon a napon, amikor megtudtuk az eredményeket, sok kis rossz történt pl. elaludtam, az egyik osztálytársam megbántott, a tanár lekezelő volt, a szüleim ok nélkül veszekedtek velem, ráadásul 1-es lett a nagy dolgozatom, ami eléggé megviselt és itthon bizony elsírtam magam.

Egyébként szerintem olyan havi 1-2 alkalommal sírok, vagy annál ritkábban. Menstruáció időszakában kicsit érzékenyebb vagyok, ilyenkor könnyebben elsírom magam.

18/L

2013. dec. 22. 17:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A nevetéstől szoktam :D

Legutóbb 2 éve a párkapcsolatom végénél az eléggé megviselt...

21/F

2013. dec. 22. 18:39
 24/27 anonim ***** válasza:

szinte mindennap..

16/l

2013. dec. 22. 18:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Évente 3-4-szer, ennek fele nevetésből.
2013. dec. 22. 19:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Regebben sosem sirtam aztan 1 eve meghalt a legjobb baratom es amikor ra gondolok legtobbszor elkezdek sirni :/ 17/F amugy leukemias volt :(
2013. dec. 22. 22:00
 27/27 anonim ***** válasza:

Változó.. egy hónapban egyszer biztos.Olyan igazi bőgésem(amikor se beszélni nem tudsz,levegőt alig kapsz) utoljára nyáron volt,akkor valaki megbántott.Kisebb dolgok miatt is hajlamos vagyok.De általában akkor mikor sok kicsi összejön.Vannak olyan szakaszok,mikor kifejezetten érzékeny vagyok.Pl.azokon a napokon

15/L

2014. jan. 22. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!