Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nemi betegség csak vérrel mutatható ki?
A szifiliszt, ha jól tudom, a megjelenő fekélyből vett mintából állapítják meg. Urológushoz kellene menni ez ügyben?
A HIV és a HPV nem mutatható ki vizeletből/nyálból?
Szeretnék egy teljeskörű átvizsgálást, de rettenetesen félek a vérvételtől. Van más megoldás?
Örülök neki, hogy nem találtak nálad semmit.
Egyébként az STD szűrésért mennyit kell fizetni?
Nos, voltam a dokinál, és nem küldött tovább szűrésre. Megvizsgálta a makkomat, és azt mondta, hogy ez biza gombás fertőzés. Írt is fel krémet, amit naponta 2-4 alkalommal kell használnom. (Pimafucort krémet.) Nem gondoltam volna, hogy gombás fertőzés. Körülbelül egy fél milliméter átmérőjű bemélyedésszerű dolog van a húgycsövem mellett, és ezért paráztam be annyira.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha pedig még van hozzáfűznivalója valakinek, nyugodtan írjon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!