Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nemi betegség csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nemi betegség csak vérrel mutatható ki?

Figyelt kérdés

A szifiliszt, ha jól tudom, a megjelenő fekélyből vett mintából állapítják meg. Urológushoz kellene menni ez ügyben?

A HIV és a HPV nem mutatható ki vizeletből/nyálból?

Szeretnék egy teljeskörű átvizsgálást, de rettenetesen félek a vérvételtől. Van más megoldás?

2013. dec. 22. 15:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy bajom van, de ez nem zárja ki azt, hogy a vizsgálattól nem kellene félnem. Ettől függetlenül hamarosan elmegyek, hiába van iszonyatos nagy tűfóbiám.
2013. dec. 22. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem több hónapja tartó nyirokcsomó megnagyobbodásaim voltak és elküldtek egy csomó vizsgálatra. És ebből kifolyólag, hogy mindent, de mindent ki tudjanak zárni, volt AIDS tesztem és STD szűrésem. De szerencsére minden ilyen eredményem negatív lett.
2013. dec. 22. 18:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy nem találtak nálad semmit.

Egyébként az STD szűrésért mennyit kell fizetni?

2013. dec. 23. 12:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Nos, voltam a dokinál, és nem küldött tovább szűrésre. Megvizsgálta a makkomat, és azt mondta, hogy ez biza gombás fertőzés. Írt is fel krémet, amit naponta 2-4 alkalommal kell használnom. (Pimafucort krémet.) Nem gondoltam volna, hogy gombás fertőzés. Körülbelül egy fél milliméter átmérőjű bemélyedésszerű dolog van a húgycsövem mellett, és ezért paráztam be annyira.

Köszönöm az eddigi válaszokat, ha pedig még van hozzáfűznivalója valakinek, nyugodtan írjon! :)

2013. dec. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!