Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem talál párt, akkor a nők a szemetek, hogy nem akarnak bárkivel leállni, bezzeg ha egy nő, akkor túl nagyok az elvárásai. Tehát mindig a nők a hibásak?
Kérdező, a kérdésed tényleg teljesen jogos. Én már nem egyszer próbáltam itt is segíteni pár "panaszkodónak" és én lettem leszemetezve. Szóval, az ilyenek meg is érdemlik, hogy ne legyen senkijük.
A külső megfog a belső megtart. Ez már csak így marad. Régen kövér voltam, velem is szemetek voltak a pasik 16-26 éves kor között(külsőtől független), mégse mondtam 17 évesen az összes férfira hogy szemét, mert volt annyi eszem tiniként. Itt meg...
6-os Azt meg a férfiak nem értik, hogy a nők szeretnek vonzóak lenni a párjuk szemében és nem fognak összejönni olyannal, akinél azt érzik, hogy "éppencsak megfelel"
utolsó egy gyökér :D
annyira számít a külső és státusz, hogy a foglalt lányok sem bunkón küldenek el. szépen elnézést kérnek, felvesznek ismerősök közé, írnak néha. mert jól jöhetek még
Őszintén bánom, hogy nem durvábban küldtem el melegebb éghajlatra az ilyen alakokat, amikor egyedülálló voltam. Mily' érdekes, hogy azóta találtam olyat, aki több, mint megfelel a "hatalmas" elvárásaimnak.
Attól nem az én elvárásaimmal van probléma, hogy a bepróbálkozók nagy része említésre sem volt méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!