Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Milyen jelei vannak hogy szeret e?
na szoval
tavaly jott O az evfolyamunkba csak hogy pont a masik osztalyba de ennek ellenere nagyon gyorsan osszebaratkoztunk aztan volt egy idoszak mikor ket honapig semmilyen kapcsolat felvetel nm volt(face,twitter,folyoson dumalas)aztan ugy pont 1 honapja nagyon visszatert a regi baratsag
nekem az tunt fel h furan erzek mindig a vallara rakom a kezem meg ilyenek egyszer majdnem lesmaroltam.....
el tudnek kepzelni vele csoknal tobbet is csak nm tudom mit tegyek
egy MASIK baratnom szerelmet vallott lesmarolt esen elmondtamO neki meg hogy az a lesmarolos masik baratnomtol kaptam karacsonyi ajandekot es majdnem 5percig szotlanul alt mintha ledermendt volna
ugy erzem hogy megorulok h nincs mellettem megegy talalkozot is RANDIKENT fogtam fel XD tudom h fura de naon olyan erzesem volt
mit tegyek most?milyen jelei vannk hogy talan O is igy erez?
jajj igen van egy srac meg onnan ahonnan 1eve ide koltoztek akit allitolag szeret meg h jarna vele csak messze lakik a srac es nm akar tavolsagi kapcsolatot
az h a srac szereti e azt nm tudom
EZ NEM FELLANGOLAS!!!csak h tisztazzuk
16/L
nm mondtam meg el neki pont az a srac miatt akit szeret es aki ugy tunik viszont szereti
egyszer nekem aradozott h mit csinaltak egy talin es.....meg szakadt a szivem
meg en onbizalomhianyos vagyok ugyhogy nm igazan merem bevallani mit erzek iranta....igy is bevalljam?
szeretném,hogy ő is szeressen meg már fáj,hogy szeretem :'(
de ha bevallom mi lehet a legdurvább reakció?ha bevallom és nm lesz többé a barátom vagyis már nm akarja,hogy egy ilyen ember legyen a barátja azt nm bírnám ki...
meg Ő nmrég írta,hogy megbeszéltek egy találkát azzal a sráccal aki tetszik neki és nemrégiben (a héten) írta.hogy milyen jó volt áradozott,hogy milyen jó volt,hogy ölelgették meg puszilgatták egymást :'(
mit tegyek?reménytelen vagyok
mind a ketten 14 évesek vagyunk (én sztem leszbi)ő meg azt mondta h a férfiakhoz vonzódik,de 14 évesen ezek még nm fix biztosak,nm???
mit tegyek?
na itt sírok mindenkinek a bajomról...:( bocsi ha untatlak titeket :(
jaj bocs csak most tűnt fel,hogy a kérdésben 16-ot írtam,mert nálunk volt a 16 éves barátnőm és a koráról beszélgettünk
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!