Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarhat a fogam bármit is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarhat a fogam bármit is?

Figyelt kérdés
még sose csókolóztam de már itt lenne az ideje csak nem merek a fogaim miatt... kicsinek mint minden kicsi szoptam az ujjam és ez a fogaimon is meglátszik sajnos. a fogszabályozó meg nagyon drága és nem tudom h a csókolózásba a fogaim be zavarnak e majd h pl a fogam hozzá ér az övéhez vagy valami ilyesmi kínos dolog. szval ezt szerettem volna kérdezni :) a válaszokat köszönöm :)

2013. dec. 20. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy zavarna.
2013. dec. 20. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:

nem!

ne aggódj!

2013. dec. 20. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem fog zavarni, ne félj csak ügyesen :)
2013. dec. 20. 23:19
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen. én inkább a vizuális élmény miatt vagyok flusztrált.
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Arra még nem gondoltál hogy a szabályozatlan fogaid miatt nem lesz pasid?

Szerintem érdemes lenne rá össze spórolni a lóvét meg utána nézni TB támogatós lehetőségeknek.

6/12 anonim ***** válasza:
kivéve ha a szádon kívül tartod a fogaid... akkor zavaró lehet :D
2013. dec. 20. 23:20
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztató válaszokat kivéve az 5. válaszolónak. képzeld 5. válaszoló h volt pasim csak nem jutottunk el a csókig mert megcsalt. az én hibám hogy ezt nem írtam csak nem írtam csak gondoltam h nem ide tartozik
2013. dec. 20. 23:21
 8/12 A kérdező kommentje:
nem tartom a számon kívül a fogam :D kicsinek a szüleim mindig szóltak h "dugjam el" a fogaim és azóta mindig rejtve vannak :D szemből nem is vennéd észre h "nem állnak rendesen" :D
2013. dec. 20. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem az első metszőm nagyon ferde, de igazából, akik ismernek így szoktak meg, néha viccelődnek velem miatta. Csók közbe meg abszolút nem zavar, alaposan megszokták vizsgálni :P
2013. dec. 20. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:
nem fog zavarni ne aggodj!!! nekem sem al valami szepen de nem zavar. sem engem sem a baratomat!
2013. dec. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!