Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Szeptember 6.-án szeretkeztünk a párommal.Mint minden alkalommal,úgy most is védekeztünk,óvszerrel.Az óvszer kiszakadt(nem tudjuk hogyan,s mikor),de NEM belém ément el,maximum előváladék juthatott be.Másnap reggel megjött, azóta folyamatosan,minden hónapban menstruáltam.Novemberben menzesz görcsök miatt kórházban voltam,teszteltek,negatív lett.Mekkora esély van a terhességre?
Normális válaszokat kérnék.Igen,volt biológia órám, igen 17 vagyok,igen,a barátom 20,és én voltam neki az első,ahogy ő is nekem.Tudom,hogy korai,de NEM bántam meg,nem vagyok felelőtlen.égyszíves ne kur***zatok,ne ribizzetek le.Megköszönnèm.A normális válaszokat előre is köszönöm.
Nyugodj meg, lehetsz még várandós, ha úgy összejöttök..
Bár nem ide tartozik, de ez hogy van?:
"Mint minden alkalommal,úgy most is védekeztünk" <-> "én voltam neki az első,ahogy ő is nekem"
1, 17 év nem korán.
2, Főleg nem, ha a pároddal.
3, De fiatal vagy még, ez látható, hogy ilyeneken görcsölsz. Ha meg akarsz nyugodni, akkor csinálj még egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!