Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a férfiakkal?
Már a lányok is nyavalyognak, hihetetlen.
Úgy látszik az ünnep tényleg kihozza minden szingliből a magány érzését.
Nekem mindig gyanús, amikor egy csaj ilyenről sír, két eset lehetséges:
a) a valóságban 155 cm és 80 kg vagy, lehetőleg +8-as szemüveggel, tehát nem éppen egy kívánandó fajta
b) játszod a jégkirálynőt, amilyen csajból nem kevés mászkál. Belülről megeszi a magány érzése, de sehol egy mosoly, egy pozitív gesztus. Ha esetleg egy fiú mégis közeledni akaro, akkor jöna pökhendi stílus, hát őt nehogy már egy fiú leszólítsa csak így a villamoson.
Ha már ennyire sz---ar a helyzet és már nem vagy ugye 10-enéves, akkor kezdeményezz te, mi történhet??
Jó ideje kínlódsz csak.
Meddig akarsz várni?
Hetekig hónapokig, évekig??
Maximum azt mondják h nem, de akkor mész tovább és tovább.
Nem kell a szöveg h de az nem az én dolgom meg jajj neeem....
Ha már ennyire nem megy oda senki akkro hajrá kezdj bele te!
Különben azt veszed észre h eljárt feletted az idő és megőszültél és 2 hetente fodrászhoz kell menned h ne látszódjon h ősz vagy.
"Mosolyogj a világra, és az visszamosolyog rád!"
(de sokszor mondtam itt már el ezt :P ) kedves kérdező, én egy nővel se állok szóba, aki nem mosolyog!
ez velem is így volt,aztán rájöttem, hogy nem azt jelenti az, hogy én kedeményezzek, hogy odamegyek és fel akarom szedni, hanem csak annyit, hogy odamegyek, és kérdezek tőle valamit, vagy segítséget kérek. Ez nem egyértelmű, mégis közelebb kerülhetsz így bárkihez. Női praktikák!!!! És tényleg mosolyogj, nagyon sokat számít, ne kapd el a tekinteted, ha egy számodra tetsző férfi szemezni próbál, légy közvetlenebb, beszélgess idegenekkel, pl a vonaton. Ezt komolyan mondom, akárkivel aki mondjuk melléd ül, egy nénivel, vagy egy korodbeli férfivel...így lassan megtanulod,hogy hogy legyél nyitottabb, és ez látszani fog a kisugárzásodon is.
Persze ha továbbra is csak a csodát várod, akkor úgyse történik semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!