Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ajánlani igényes, ingyenes társkeresőt? A badoo-t milyennek találjátok? 27/N

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 19:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én sajna nem emlékszem erre a mesére. De ajánlhatnátok már valami jó társkeresőt végre!!! :D
2013. dec. 20. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:

Jaj, gyerekek! Hogy lehet azt elfelejteni? Hát A Flúgos futam.

[link]

2013. dec. 20. 19:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne társkeresőzz. Járj egy szórakozni ilyen-olyan helyekre, járj nyitott szemmel. 28N
2013. dec. 20. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Megvaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Süsükeselyűk a címe, http://www.youtube.com/watch?v=-2ji1NTL3ls

15/20 ASOT ***** válasza:
azazz! Köszönöm nektek!!! :)
 16/20 anonim ***** válasza:

lovebox, randivonal. bár az utóbbin rengeteg jó csaj van, szóval ha nem vagy versenyképes akkor azt nem ajánlom.

összességében úgy gondolom, hogy bármelyik oldal jó ami nem teljesen ingyenes, csak szűrni kell! nincs ingyen vacsora, így ami ingyenes az tele is van olyanokkal... két hálóval több halat tudsz fogni mint egyel. szerintem regisztrálj be 2-3 jobb oldalra és várj. ja meg valami normálisabb adatlap is kellene, mert a nők többségének csak a hülye sablon szöveg van kinn, hogy ő nő nagy betűvel és férfit keres nagy betűvel. pfff....

2013. dec. 20. 19:47
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 Köszönöm a válaszod. :)
2013. dec. 20. 20:24
 18/20 anonim ***** válasza:

"bár az utóbbin rengeteg jó csaj van"

Ja, jó kis kamuprofilok, mint majdnem az összesen.

2013. dec. 20. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Badoo rafinált, nálunk fizezős:/ külalakra nem rossz, jok a szolgaltatások de ugye....
2013. dec. 20. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok ember, ingyenes szolgáltatások (a használhatóság szintjéig). Te nő vagy, így kisujjadat sem kell megmozdítanod, már tolonganak a levelek. Azért tudni kell, hogy itt az emberek (nők-férfiak) jó része a szexre megy, ha neked nem ez a prioritás, akkor azért ne lepődj meg.
2013. dec. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!