Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, belefér így, ha a barátnőtöknél alszik egy fiú barátja?
Van egy fiú barátom, 10 éve ismerkedtünk meg egy kórházban, ahol több hetet töltöttünk mindketten. Az ország két másik felén élünk, ímélben tartjuk a kapcsolatot, mellette évente egyszer találkozunk Pesten. (én megyek fel hozzá, ahol ő most kollégista, ilyenkor reggeli busszal megyek, késő délutánival meg jövök is haza).
Most szeretne ő eljönni hozzám hétvégén, de mivel messziről jön, nálam akar aludni egy éjszakát.
1,5 éve van párkapcsolatom(még külön lakunk), a barátomat nem zavarta eddig, hogy évente egyszer találkoztunk (bár nem is aludtunk soha egymásnál), az sem zavarta, hogy interneten beszélek vele időnként.
Kérdés: elfogadható dolog lenne-e, ha nálam töltene egy éjszakát ez a fiú barát? Úgy gondoltam, hogy napközben várost nézünk, este pedig úgy aludna nálam, hogy áthívnám arra az éjszakára a barátomat is. Tehát: én meg a párom az egyik szobában, a fiú barát meg külön a másikban.
Így ez még belefér szerintetek?
(messziről jön, évente egyszer találkozunk, semmi rosszat nem akar a nálam alvással, csak így könnyebb utaznia, ha másnap megy vissza.)
Szerintem nem valami jó dolog...
Ga van valakid, véletlenül se akarsz gyanuba keveredni vagy féltékenységre okot adni.
Nekem rosszul esne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!