Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem én vagyok, de ilyesmi nem túl nagy cicikkel áldott meg a sors. Vélemény?
Ha beléd szeret vki úgyis a belsőd miatt szeret beléd (jó esetben legalábbis). Ha jófej vagy engem nem izgatna mekkora a melled.
16F
hagyjátok ezt a belső dumát.
egy csúnya emberbe sosem fog beleszeretni egy szép, elve az érdeklődés hiánya miatt nem teremt olyan feltételt, hogy megismerhesse a másikat.
a cicik meg tökéletesek a képen.
"az itteni kiforratlan fiúk mind buknak a kismellű nőkre, akiknek se csípőjük, se semmi egyéb nőies berendezésük. "
Az Úristen nem véletlenül teremtett mindenkinek ÍZLÉST!
Igenis, nekem nem tetszenek a Vénuszcsöcsű, tankhajóseggű bálnák, a vékony, kis mellű lányokat szeretem, akikhez jó érzés hozzányúlni, nem kell erőt kifejtenem ahhoz, hogy ne csússzon ki a kezem közül a zsíros teste!
Őszintén?
Ez a mell számomra a tökéletesnél is tökéletesebb :D isteni :D
Szerintem a melleidet valamikor akkor fogja a leendő pasid meglátni, amikor meztelenre vetkőzöl neki. Az meg már egy más tészta.
Semmi probléma velük. Más örülne, ha ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!