Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem én vagyok, de ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem én vagyok, de ilyesmi nem túl nagy cicikkel áldott meg a sors. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 25. 18:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja, és rajtam még van kb. 5 kiló ehhez a csajhoz képest. Ő tényleg kicsit gebe.
2009. nov. 25. 18:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem ö is tetszik :D csak erre is fordulhatna hogy lássam az arcát is
2009. nov. 25. 18:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha beléd szeret vki úgyis a belsőd miatt szeret beléd (jó esetben legalábbis). Ha jófej vagy engem nem izgatna mekkora a melled.

16F

2009. nov. 25. 18:38
 14/25 anonim ***** válasza:
24%

hagyjátok ezt a belső dumát.

egy csúnya emberbe sosem fog beleszeretni egy szép, elve az érdeklődés hiánya miatt nem teremt olyan feltételt, hogy megismerhesse a másikat.

a cicik meg tökéletesek a képen.

2009. nov. 25. 18:53
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"az itteni kiforratlan fiúk mind buknak a kismellű nőkre, akiknek se csípőjük, se semmi egyéb nőies berendezésük. "

Az Úristen nem véletlenül teremtett mindenkinek ÍZLÉST!

Igenis, nekem nem tetszenek a Vénuszcsöcsű, tankhajóseggű bálnák, a vékony, kis mellű lányokat szeretem, akikhez jó érzés hozzányúlni, nem kell erőt kifejtenem ahhoz, hogy ne csússzon ki a kezem közül a zsíros teste!

2009. nov. 25. 19:07
 16/25 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Ez a mell számomra a tökéletesnél is tökéletesebb :D isteni :D

2009. nov. 25. 19:12
 17/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a melleidet valamikor akkor fogja a leendő pasid meglátni, amikor meztelenre vetkőzöl neki. Az meg már egy más tészta.

Semmi probléma velük. Más örülne, ha ilyen lenne.

2009. nov. 25. 19:38
 18/25 anonim ***** válasza:
ha nekem ilyenek lennének... összetenném a két kezemet..
2009. nov. 25. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen melleid vannak, nincs mire panaszkodnod :)
2009. nov. 25. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Édesistenem, te szánalmas liba. Azért jöttél ide, hogy fényezzék a hiúságod? Ha nem gondolod, hogy a melledért fognak belédszeretni miért mutogatod meg kérdezgeted? Hogy dícsérjenek? Buta.
2009. nov. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!