Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy a ronda kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a ronda kinézetű férfiaknak meg kell barátkozni azzal a gondolattal hogy soha a büdös életben nem lesz senkijük?

Figyelt kérdés
-egy barátnő, -egy igazi barát.

2013. dec. 19. 19:05
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mért, mért, mért nem jut egy igazi barátnő aki a belső tulajdonságaim miatt szeret.
2013. dec. 19. 19:21
 12/28 anonim ***** válasza:
mert ez csak a mesékben van így EZ ITT A VALÓSÁG TEGYÉL ÉRTE VALAMIT
2013. dec. 19. 19:23
 13/28 anonim ***** válasza:

szenvednünk kell a világ miatt.

ha mi nem szenvednénk akkor a világ az univerzum nem tudná kiegyenlíteni magát.

minden hatás, ellenhatást szül.

a boldog emberek boldogsága a mi szomorúságunkból fakad.

ők azért boldogok mert mi szenvedünk.

2013. dec. 19. 19:23
 14/28 Pretty_Fighter ***** válasza:
Miért,mi baj a külsőtökkel?
2013. dec. 19. 19:24
 15/28 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van 13-as. Lehet benne valami.
2013. dec. 19. 19:25
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül igaz ez így. Persze, nem mindegy, hogy milyen belső értékek párosulnak a kinézethez.

Senki nem értette, mi tetszett a volt barátomban, szinte minden közös ismerősünktől hallottam negatív dolgokat (milyen a feje, hogy néz ki, néha izzadságszagú stb.). De engem mégis megfogott benne valami.. :D

2013. dec. 19. 19:26
 17/28 A kérdező kommentje:
1000 az egyhez.
2013. dec. 19. 19:28
 18/28 anonim ***** válasza:
küldjetek már képet magatokról és majd eldöntjük
2013. dec. 19. 19:41
 19/28 anonim ***** válasza:

A kérdés csak az, hogy te csak jó csajjal szeretnél összejönni? Rengeteg lány érez pontosan így...

Első körben tenni kell érte, oda kell menni a kevésbé szép lányokhoz, de nem olyan dumával, hogy "rondák vagyunk, járunk?", hanem normálisan... úgy kell vele bánni, mint egy bombázóval és úgy kell indítani, hogy te is átlagos vagy...

Az emberek nem értékelnek, ha te nem értékeled magadat és elmondok még egy titkot:

Nem fogsz tudni igazán szeretni addig, amíg nem szereted magadat.

Sok sikert, menni fog!

2013. dec. 19. 19:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Igaz kérdező, én ronda vagyok és még egy csókig se jutottam el. A ronda embereknek elviselhetetlen az élet.
2013. dec. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!