Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tehetnék akkor ha a barátnőm szeretné ha eljegyezném de én még nem állok készen rá?
Nekem az nagyon új lenne.Az a komoly elköteleződés az az már nekem olyan lenne,hogy nincs menekülés.Olyan mintha börtönbe zárnának és kész vége.Mert így párkapcsolatban megvan a kellő szabadság érzet.Ha gond van és nem tudunk rajta javítani akkor ki ki mehet a saját útjára.De házasság után :S
De ő meg akarja.Az őrületbe kerget.Mit csináljak?
Mit tehetsz ilyenkor?
ööö talán nem jegyzed el?
talán megbeszéled vele?
talán otthagyod és keresel olyat aki nem cseszeget ezzel?
"ki ki mehet a saját útjára.De házasság után"
nem tudom hogy te melyik korban élsz, de nálunk már van válás, és vannak válóperes ügyvédek is.
Úgy induljon neki a házasságnak, hogy válás is van a világon?
Azért kérdeztem, hány évesek vagytok, mert nyilván korfüggő a válasz erre a kérdésre. Időtök még van, döntsd el magadban, hogy tényleg szereted-e, aztán mondd el neki őszintén, hogy ez neked még korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!