Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy viselkednétek ezután egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Tehát ha bevallaná az érzéseit h viszonyulnátok hozzá?2013. dec. 17. 23:24
1/12 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy milyen érzéseket vall be...
2/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy gyűlölne vagy szeretne.
3/12 A kérdező kommentje:
pl h szeret:)
2013. dec. 17. 23:26
5/12 anonim válasza:
ha én is szeretem akkor szeretettel :)
6/12 anonim válasza:
Most már áruld el, hogy miért kérdezted? Nagyon zavar, ha valaki szeret???
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy én is szeretem csak nem merem elmondani neki :)
De az is lehet, hogy nem annyira tetszik, akkor pedig azt mondanám neki, hogy ne haragudjon, de egyelőre maradjunk barátok aztán idővel majd valahogy lesz. Nem akarom megbántani ha eddig jól kijöttünk mert tényleg lehet még bármi (leginkább akkor, ha nincs barátnőm).
9/12 A kérdező kommentje:
és tegyük fel nem szeretitek viszont a lányt, olyankor mit tesztek/hogy viselkedtek a továbbiakban az illetővel?
2013. dec. 17. 23:33
10/12 anonim válasza:
Például megmondjuk, hogy nem szeretjük. Ez olyan elképzelhetetlen? Egy őszinte szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!