Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém? Miért nem lép? Lépjek én? L
Figyelt kérdés
A legjobb barátomba vagyok szerelmes! Mindenki azt hiszi hogy járunk, de nem... Pedig annyira nyilvánvaló, hogy évek óta bejövünk egymásnak, de ezt nem vállaljuk fel, pedig mindketten érezzük már nagyon régóta. Egyszer átmentem hozzájuk aludni, egyszer csak ráfekszik a vállamra és alszik tovább. Mindig segít, aranyos meg minden. :D Nagyon szeretem. Nagyon hasonlít a személyiségünk. Mikulásra vettem neki egy kis csokit meg egy figurát, jön át hozzám, hogy megmutassa mit vett nekem. Előveszi az ajándékot és én is, és pont az! :D Mindig megnevettet. Lépjek én?2013. dec. 17. 21:30
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?Gondolom nem 25 :D
2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha ennyire jóban vagytok, akkor lehet, hogy már lépett volna, ha ő is többe gondolkozna, mint barátság. Persze nem ismerem a srácot, így nem tudom mennyire félénk ilyen téren. Egyébként pedig igen, nyugodtan léphetsz, fölösleges tovább várnod rá szerintem.
3/4 anonim válasza:
Szerintem add meg a kezdő lökést, lehet ő azért nem lép mert fél hogy elutasítod és oda a barátságotok is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem 25 :D Csak 14... :D Oké, lépek én. De mit csináljak? :/
2013. dec. 17. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!