Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mire véljem? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Szerintetek tetszek neki? 13/L

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam,fiú,együtt vagyunk németen.Két eset volt eddig:

1,Épp beszélgettem a barátnőmmel,ő is odajött,vele is dumáltunk,egyszer csak megkérdezte hogy 'Van barátod?'

2,Leültem a helyemre,mikor odajött és elkezdte csavargatni a hajamat.Én erre elrántottam a fejemet és abbahagyta.

Ti mit gondoltok?

2013. dec. 17. 19:54
 1/8 WheneverYouWant ***** válasza:
Rá akar jönni hogyan működik az a furcsa dolog a nadrágban.
2013. dec. 17. 19:55
 2/8 Dwight Schrute ***** válasza:

Hogy a szinteden fogalmazzam meg a választ:

Be akarja vinni a macit a málnásba.

2013. dec. 17. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
gyanús :)
2013. dec. 17. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
13 évesen még ne ezen agyalj hanem azon hogy hogyan kéne matekból nem megbukni:) vagy hogy a játszón melyik hintán hintázz...
2013. dec. 17. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:

persze hogy bejössz neki, a hajadat nem fogja csak azért piszkálni mert előtte ülsz

az hogy van-e barátod azt sose vedd készpénznek, megkérdezheti azért is, mert kiváncsi rá, vagy csak azt hallotta rólad hogy van

2013. dec. 17. 19:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Éltanuló vagyok,erről ennyit.

2013. dec. 17. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze:D te vagy a helyi Lisa Simpson
2013. dec. 17. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el.:)
2013. dec. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!