Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek h. lye vagyok, hogy nem vagyok fennt facebbokon?
Figyelt kérdés
Szerintem semmi értelme. Az emberek egész nap ott lógnak, és menőznek, hogy be van nekik jelölve 500 ismeretlen, az igazi barátokat meg gyakran le.arják. Csak én vagyok ezzel így? (tisztelet a kivételnek természetesen)2013. dec. 17. 17:09
11/14 anonim válasza:
Szerintem senkit nem érdekel, hogy fenn vagy-e, vagy sem. Én szeretem, mert sok távoli rokonnal és ismerőssel tartom a Facebook-on keresztül a kapcsolatot és nem utolsó sorban a receptes oldalak is nagyon jók rajta. :)
12/14 anonim válasza:
jó neked! fb előtt is megvoltunk valahogy, de mára már annyira beszippantott mindebkit, hogy függőkké váltunk...néha szoktam fb mentes napot tartani, hogy a host fájlban átirányítom az fbt localhostra...vicces dolog, hogy ennek ellenére is sokszor véletlenül rámegyek egy fbs linkre
14/14 anonim válasza:
Így hülye, mert függőség áll fenn. A többi ember tevékenységétől függ, hogy te csinálsz-e valamit, ahelyett, hogy magát a dolgot vizsgálnád meg, és döntenéd el, hogy érdemes-e. Ugyanolyan vagy, mint akiket leszólsz, csak a skála másik irányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!