Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagálok így a vörös hajra?
Figyelt kérdés
egyszerűen gerjedek rá, felizgat, beindítanak a vörösek stb.
a festett és természetes egyaránt
2013. dec. 17. 16:43
2/12 anonim válasza:
Lehet pszchiológiai oka, valami múltbéli esemény, tudatalatti dolog.
Lehet, hogy így vagy beprogramozva, a génejid teszik.
Nincs ezzel baj.
3/12 anonim válasza:
Mert neked az tetszik? Ha mindenáron a végére akarsz járni akkor kérd ki pár világhírű pszichológus, bölcsész, filozófus és neurológus véleményét az ügyben.
4/12 A kérdező kommentje:
és vajon mitől mi miatt tehetik ezt a génjeim?
2013. dec. 17. 16:46
5/12 anonim válasza:
Mert anyád és apád spermái ilyen adatokat hordoztak.
6/12 anonim válasza:
Barátnőmnek vörös a haja:))) ahw:D
7/12 anonim válasza:
Mert gyerekkorodban a tesód vörös színű biciklit kapott és te nagyon féltékeny voltál rá mert te nem kaptál, ebből ered h a vörösért rajongsz és az mindened!
8/12 anonim válasza:
Érdekes, én vörös hajú pasi vagyok, és hozzád hasonló gondolatú csajjal nem találkoztam, aki csak ezért tartott volna vonzónak, vagy ezt külön szerette volna...
Sőt, mindig csak atrocitások értek miatta...
9/12 anonim válasza:
Szerintem is így vagy beprogramozva :) Én festett vörös vagyok,és nagyon bejönnek a természetes vörös pasik :D (kedves utolsó)
10/12 Emberek válasza:
off: "anyád és apád spermái" :DDDDD ez ugye vicc?......
on: csatlakozom én is, számomra azért izgatóak, mert nem átlagosak, és van bennük így valami különös.. már ha lehet általánosítani a saját ismeretem alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!