Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon gátlásos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon gátlásos és félénk. Hogyan tudnék segíteni hogy ne legyen nagyon az?

Figyelt kérdés

Könnyen zavarba hozható, de nagyon aranyos olyankor is:)

Kérlek segítsetek, hogyan segíthetnék a gátlásai oldásában?

18/F

2013. dec. 16. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én (16) is ilyen vagyok, és utálom ezt a tulajdonságom, nagyon kevés ember előtt tudok megnyílni, a barátomnak (18) 3 hónapba telt, mire bármit el mertem neki mondani...

próbáld elérni, hogy bízzon benned, és legyél türelmes, vagy nem tudom, de hidd el, hogy neki se könnyű :/

2013. dec. 16. 19:52
 2/6 anonim válasza:
Tényleg sokat segíthet,ha biztosítod a lányt a türelmedről és megértésedről. Nem tudom szexuálisan volt vagy van-e már köztetek valami,de ha nincs,akkor arra is csak szép lassan,apránként vezesd rá. Ne légy követelőző semmiben,mert azzal könnyen az ellenkezőjére fordíthatsz mindent és esetleg még zárkózottabb lesz. Az is jó ötlet lehet még,ha odafigyelsz kis apróságokra,hogy mit hogy szeret,mi esik neki jól,néha megleped (nem is kell sűrűn,csak legyen váratlan,hogy igazán meglepődjön és örüljön :) vagy hasonló. Hasonló cipőben járva nekem ezek legalábbis sokat jelentenek. :)
2013. dec. 16. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

Még szüzek vagyunk, nem volt még semmi szexuàlis tèren:D

2013. dec. 16. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és nagyon utálom ezt a tulajdonságomat.
2013. dec. 16. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
A "gátlásosság" nála mit foglal magába??
2013. dec. 19. 18:41
 6/6 Tarnolf ***** válasza:

Azért vigyázz, nehogy feloltsd az összes gátlását. ;)

Komolyra fordítva a szót, bátorítsd, biztasd. A többi dolgot leírták előttem. :)

2013. dec. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!