Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Egy fiúval megismerkedtünk a neten és szerelmet valott.Idősebb volt nálam ezért amikor anyumnak elmondtam azt mondta hogy túl idős hozzám.Ennek ellenére továbbra is tartottam vele a kapcdolatot,senkinek nem sikerült annyira a bizalmamba férkőzni mint neki.Viszont egyre kevesebbet beszéltünk mert mindkettőnknek volt dolga stb.Sokat gondolkoztam azon hogy helyes-e az hogy anyum véleménye ellenére ilyet teszek és végül úgy gondoltam megszakítom vele a kapcsolatot,elmondtam neki hogy mi a helyzet és hát kicsit megharagudott...ami érthető mert télleg sokáig küzdött azért hogy belemenjek ebbe a kapcsolatba.Azóta is folyton ő jár a fejembe,visszaidézem a beszélgetéseinket és kicsit hiányzik.Próbálok mindig a negatív dolgokat felhozni hogy könnyebben elfelejtsem...de nem megy.
Mit tegyek? Hogyan felejthetném el?
8 éve megismerkedtem egy nálam 8 évvel idősebb (akkor még) sráccal a neten. Sokat cseteltünk, skypeoltunk, telefonáltunk. Nekem is valósnak tűnt az egész, amíg benne voltam, de egy idő után rá kellett ébrednem, hogy ez egy beteges dolog kizárólag így tartani valakivel a kapcsolatot, fizikai kontaktus nélkül.
Ha jól megértitek egymást, találkozzatok. De a netes/telefonos kapcsolat nem vezet semmi jóra, csak belebetegszik az ember és berzárkózik. Ezt ne akard. Szakadj ki ebből, amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!