Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek ezek a nevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek ezek a nevesebb magyar fesztiválok?

Figyelt kérdés
Azok írjanak, akik már voltak. Milyen ott? Mi az első, ami beugrik róluk? Milyen élményeitek voltak ott? Sok a külföldi? Volt valamilyen szexuális élményed ott? Tényleg olyan jó a hangulat, olyan szabadnak érzik magukat az emberek? Melyik fesztivált ajánljátok?
2013. dec. 16. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első ami eszembe jut? Fű, drog. Ettől biztos szabadnak érzik magukat az emberek.
2013. dec. 16. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

En egyetlen egyszer voltam a VOLT-on, mar jo par eve.

Akkoriban arrol volt hires a fesztival, hogy szinte minden evben esos volt az ido... na, abban az evben is az volt, ugyhogy terdig saros lett mindenki, a cipomnek gyakorlatilag annyi is lett.

Amugy jo volt, tetszettek a koncertek, jo nagy a zenei valasztek, normalisak az emberek is, nem tapasztaltam olyat, hogy barki kotekedni, vagy kemenykedni akart volna, mindenki szorakozni volt ott es jol erezni magat.

2013. dec. 16. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hegyalján voltam. Nekem speciel nagyon tetszett, igaz, hogy olyan sár volt, hogy a cipőnket elhagytuk benne :D Voltak külföldiek igen. Szexuális élményem nem volt, max annyi, hogy szétb*szott az ideg, olyan idegesítő volt a dagonyázás. Én felszabadult voltam teljesen, elfelejtettem minden gondomat és úgy (büszkén jelentem ki :) ), hogy nem ittam egy korty alkoholt sem. Én pozitívan csalódtam. :)
2013. dec. 16. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:

VOLT-on voltam 3x, az utóbbi kettőt már kihagytam, de addíg jó volt. Változatos, minőségi zene, jó hangosítás. A társaság is jó volt, amikor társasággal mentem :).

Külfödiek voltak, de nem annyira sokan.

3-4 éve egyszer voltam SZIGETen is, a csoportos diákkedvezménynek köszönhetően nem volt vészes. Na, ott már döntően külföldiek voltak.

2013. dec. 16. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jók!

Én Szigeten, EFOTT-ton, Rockmaratonon, meg VOLT-on voltam az elmúlt pár évebn. Mindegyiket élveztem!

Komolyan felszabadult az ember, dübörög a zene, érzed hogy élsz, elfelejtesz minden gondot, ismerkedsz, táncolsz, nevetsz. Vagy csak épp ülsz a fűben és nem csinálsz semmit. Maga a légkörért is megéri.

Sziget előnye, hogy ott tényleg rengeteg ember van, és rengeteg nemzetiség. Az már egy komolyabb feszt, ott minden van. Szó szerint.

EFOTT egyik és szerintem legnyomósabb előnye, hogy mindig víz mellett van. Balaton, Velencei-tó, stb.

VOLT meg önmagában jó buli!

Rockmaraton idén elázott... Az egy kicsit durvább közeg mint a fentiek, de különösebb "problémával" egyik helyen sem találkoztam.

Szexuális élményem nem különösebben volt.. leszámítva azokat a "hangokat" amik innen onnan hajnaltájt hallatszottak... Álltalába barátnőkkel mentem...

Hangulati szempontból nagyon jó! Jövőre is megyek. Ennyi kell, ki kell tudni adni az embernek azt ami odabent van. Akkor az igazi ha heti jeggyel indulsz neki! ;)

2013. dec. 16. 19:03
 6/7 Frigg ***** válasza:

Én imádtam őket! :)

Voltam SZIGETen kétszer (1-1 napot), Hegyalján kétszer, Metalfesten egyszer, Fezenen egyszer, Rockmaratonon is egyszer (az utóbbiakon egész héten).

Rengeteg élményben gazdagodtam, a koncertek és a társaság nagyon jó volt. Imádom a sátorozós fílinget, összebarátkoztam a kedvenc zenekarommal is, sörözés, bulizás, barátkozás. Ezek ugranak be. Droggal nem találkoztam személy szerint, másról nem tudok nyilatkozni.

Sok a külföldi. Minden nyáron ezeket a heteket vártam. Nagyjából ennyi :)

23/N

2013. dec. 16. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én idén voltam először a VOLT-on, és imádtam! :)

Tényleg szabadnak lehet érezni magad, az emberek nagy része jófej és segítőkész, könnyen lehet új ismerősökre, barátokra szert tenni, ez tapasztalat :) A hangulatot, ami ott van, azt csak úgy lehet átadni, ha tényleg ott vagy és megtapasztalod!

2013. dec. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!