Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magányosság összefügg a természetes szelekcióval?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy a személytől függően vagy függetlenül van egyedül. Az, hogy valaki magányos az azt jelenti ugyebár, hogy ergo egyedül él, tehát nincs senki olyan nő/férfi akivel tovább tudná örökíteni a génjeit. Ez lehet maga a természetes szelekció?2013. dec. 16. 14:11
11/15 anonim válasza:
10-es.
8-as vagyok.
Hát képzeld el,én már annyiszor próbáltam meggyőzni őket,7 éve ezt próbálom elmondani nekik,de a legtöbb nem fogja fel.
Nem általánosítottam azt írtam,hogy a legtöbb csinálja ezt,és ez így is van.A maradék pedig foglalt általában,vagy nem akar senkit magának.
Akkor Te kifogtál egy kivételt,és szerencsésnek mondhatod magad ilyen szempontból,ettől függetlenül nem mindenkinek van ilyen szerencséje ezt azért vedd számításba.
É
12/15 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen, de nem biztos .
13/15 anonim válasza:
Nem.Van aki szimplán képtelen emberi kapcsolatra,mert antiszociális.
Amúgy meg ne kezdd igazolni,hogy az alacsony ronda fiúk azért magányosak,mert az erősebb kutya ba$zik.
14/15 A kérdező kommentje:
Én nem akarok igazolni semmit, csak felmerült bennem ez a kérdés, és gondoltam felteszem, hogy kinek mi a véleménye róla.
2013. dec. 16. 16:19
15/15 anonim válasza:
Sztem nem, mert én magányos vagyok, de azért van egy szép és egészséges kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!