Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra előny egy lánynál, ha nem festeti a haját?
Figyelt kérdés
Természetes színű (világosbarna, hullámos, hosszú) haja van, abszolút nem is vasalja, nincs eltöredezve.2013. dec. 16. 13:41
2/9 anonim válasza:
Bocs de ezek annyira buta felesleges kérdések.
Ha jól áll neki az a színű festett haj akkor úgy is tetszik, ha természetes az is tetszik attól függ milyen a csaj összességében.
Az ÖSSZKÉP a lényeg.
Nemrég volt egy hasonló bugyuta kérdés h gerjedünk e a vörös hajra meg a zöld szemre...
4/9 anonim válasza:
Baromira nem érdekel.
Úgy örülnék ha egyszer egy olyan kérdés is elhangzana, ami belső szépségre utal...
5/9 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiság, hogy jobban preferálják-e a férfiak a természetességet, mint a mű dolgokat... de ezek szerint ez is csak szóbeszéd...
2013. dec. 16. 13:49
6/9 anonim válasza:
Most miért mű dolog a hajfestés? Én biotermékekkel festem a hajamat, amibe ugyan semmi de semmi vegyszer nem található; - ha nem tudnád ennek az eljárásnak nagyon régi hagyománya van már, ezer éves intervallumba gondolkodj! - nem beszélve róla, hogy a legfőbb dolog, hogy mindenki megtalálja önmagát, ahogy jól érzi magát a bőrében. - én nem hiszem, hogy egy hajfestés annyira de annyira mű lenne... azért ne essünk szélsőségekbe, egy kis hajfestés teljesen más, mint a hatalmas műcicik, a seggig érő póthaj, vagy a felpumpált ajkak, a feltöltött fenék... stb...
7/9 anonim válasza:
Ez nagyon nő függű, ha a lány szép természetes hajjal, akkor előny, de van olyan ismerősöm, aki gyárilag szőkésbarna és tök átlagos csajszi. VOLT amíg természetes hatású vörösre (az a tipikus ginger narancsvörös) festette a haját, most bombázó, pedig csak a hajszín változott.
8/9 anonim válasza:
Az jó mert nem akar másnak látszani mint amilyen.
A természetesen hullámos meg dögös.
9/9 anonim válasza:
A hullámos hajat szeretem.
A színe pedig passzoljon a lányhoz, titkos vágyam hogy egyszer találjak egy normális, természetes vörös hajú, ápolt pesti lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!