Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem ír vissza meki?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves lánynak tűnt. Írtam neki bemutatkozó levelet, beszélgettem is vele picit, de ma még nem válaszolt. Mi történhetett vele?2013. dec. 15. 23:55
11/24 A kérdező kommentje:
Na jó nem parázok miatta, de tényleg nagyon szeretném már, ha írna.
2013. dec. 16. 00:02
12/24 anonim válasza:
Miért ne induljak ki magamból?
Egyébként meg ha délután írt nem tudom mitől szartál be ennyire.
13/24 A kérdező kommentje:
Hiányzik.:)
2013. dec. 16. 00:04
15/24 anonim válasza:
Nyugi,nekem is van olyan,hogy nem bírok visszaírni,vagy elolvasok egy levelet,de nincs időm válaszolni,mert ránézek az órára és rájövök hogy rég késésben vagyok.
16/24 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy levélben is lehet rendelni kaját a mekiből...
17/24 anonim válasza:
ez nem újdonság itt a gyiken..
18/24 anonim válasza:
és ha azt írom h egész nap beszéltem vele?
:D
19/24 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiszem el :)
2013. dec. 16. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!