Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péterffy Lili jó csaj szerintetek?
Lány vagyok, de szerintem nagyon szép.
18/L
Sok hasonmása van annak a csajnak valóban, egy átlagos lány, de nekem ez jön be.
Jó csaj a Lili simán elfogadnám barátnőnek, de az tény hogy szerintem 0,001 % rá az esély hogy legalább egyszer találkozzak vele akár buszon akár az utcán elsétáljak mellette, valószínű rá sem ismernék fene tudja annyira átlagos, de bármikor okozhat az élet meglepetéseket csak mert jártam ár így hogy teljesen véletlen megismertem egy korábbi x-faktoros lányt akit elsőre nem is ismertem fel csak mert nem volt úgy kisminkelve és teljesen átlagos ruhában volt, én meg ugye haverokkal aztán ismerkedtünk én meg odamentem hozzá, mert haverjaimnak leesett hogy ő ki és mondták vagy is szívatni akartak hogy menjek oda mert nem ismertem fel, de még akkor sem csak amikor bemutatkoztunk egymásnak akkor esett le hogy basszus.
Szóval lehetnek még meglepetések ilyen téren.
De az tény hogy Lili jó csaj, nem erőltetett a mosolya sem, nincs vele szerintem semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!