Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első IGAZI szerelem?
21 évesen idén.
A többit nem nevezném szerelemnek. Ő volt az első akit igazán szerettem és még mennyire tudtam volna :/
14 évesen egy 18 éves fiúba szerettem bele, ő volt az első, 1 évig jártunk. Ő azóta is a szívemben van, még most is megdobogtatja a szívem, ha rá gondolok.
23 évesen szintén 1 évig tartott egy kapcsolatom, akibe nagyon szerelmes voltam. Viharosan ért véget, kiábrándultam belőle amiatt, hogy sokszor átvágott, hazudozott.
25 évesen ismertem meg a férjemet, 13 éve vagyunk együtt, belé még most is szerelmes vagyok:)
Volt még ezeken kívül kapcsolatom a házasságom előtt, de ezek csak fellángolások voltak.
Ami érdekes, hogy a két szerelem, amire azt mondom, hogy tényleg az igazi volt, az első és a mostani. Mindkét pasi halak jegyű. Viszont én vízöntő vagyok, a halak és a vízöntő elvileg nem jó párosítás, pedig szerintem az ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!