Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem a csajnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a csajnak?

Figyelt kérdés

Suliban gyakran összenézünk,van hogy,félénken,van hogy mosolyogva néz engem.

Neten eddig 2x beszéltem vele a héten,én írtam rá,akkor amikor nem is volt fent.Nagyon ritkán szokott fent lenni,de most amióta beszéltünk,azóta többször feljön,és 30-120 percig fent van,és vár talán ,hogy írjak neki? Suliban ha kérdezek tőle valamit,mosolyogva válaszol,holnap megint oda megyek hozzá.

Neten is sokat ír,nem pár szós válaszokat.

Csak az zavar egy kissé,hogy likeolta egy osztálytársamnak a képét,amin elég gyökér fejet vág,pedig sosem szokott semmilyen fiúnak likeolni,talán csak az ővét,azt az egyet.

Talán csak mert viccesnek találta?Félénk csaj lehet,mert még nem volt barátja,a héten akarom elhívni valahova..

2013. dec. 15. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
hogy mennyire ki van a tököm a fészbúkkal
2013. dec. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!