Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez neki?

Figyelt kérdés
Nem akartam ismerkedni egy két gyerekes 45 éves férfival, majd fb-n az ismerőseim felének mindenféle ...-nak lehordott üzenetben. Sokaknak már a gyerekei regjéből, mert letiltották őt.
2013. dec. 15. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
fogalmazd meg mégegyszer a kérdésed
2013. dec. 15. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Pedig nem unatkoztál volna mellette.
2013. dec. 15. 12:01
 3/7 A kérdező kommentje:
zaklat engem, zaklatja az ismerőseimet, ez nagyon poénos!
2013. dec. 15. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy érti, hogy a férfi zaklatja a kérdező ismerőseit de már sokak letiltották és most a gyerekei facebook profiljáról folytatja a zaklatást.

És nem tudom mire jó ez neki, van aki egész egyszerűen ilyen amikor bekattan. Talán elutasítottad vagy csináltál valami olyat ami alapján ennek ítélne meg, sok régebbi partner, ilyesmi.

2013. dec. 15. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
jelentsd fel a fszba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 15. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:
én csak annyit írtam neki, nem tudom ki ő, nem akarom megismerni, mert van párom, és kérem, hogy ne zaklasson. utána folyamatosan szidalmazó üzeneteket küldött, tiltottam, és folytatta az ismerőseimnél.
2013. dec. 15. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze persze te kis ártatlan.
2013. dec. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!