Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy olyan fiú tetszik, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés
Jó tudom, felejtsem el. :( De ahelyett, hogy megpróbálnám elfelejteni, egyre inkább azt érzem, h ő kell nekem :( De tudom, hogy nem lenne szép, ha tönkretenném a kapcsolatát, de mégsem tudom kiverni a fejemből :( De az sem biztos, hogy ők olyan jól megvannak, de az ellenkezője sem. Nagy hülyeség lenne vele megismerkednem ? Persze, ha minden tökéletes és boldog, akkor hagyom, de ha nem..... Vagy akkor is hagyjam? ááá mit csináljak?
2009. nov. 24. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Semmit! Keress más kiszemeltet! Tudom, ez nehéz lesz, de gondolj bele abba, mi lenne ha a te pasidat szemelné i valaki magának! Hagyd!!!
2009. nov. 24. 18:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi lenne? Ha engem szeret, akkor úgysem tudnák elcsábítani tőlem.
2009. nov. 24. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Ismerkedni ismerkedhetsz,meg haverkodhatsz Vele,de ennyi.Úgy is TE húznád a rövidebbet,meg a másik csajt is padlóra küldenéd idegileg.Szóval,ha nem bírnád ki anélkül,hogy rámássz,akkor inkább szóba se állj Vele,mert jó vége nem lesz.
2009. nov. 24. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.Ha Te őt el tudod a nője mellől csábítani,akkor honnan veszed,hogy Tőled nem tudják majd?
2009. nov. 24. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha igazán kedveled várj rá, de ne ismerkedj meg vele még. Egy pár hetet, hónapot én várnék. Ne tedd tönkre a kapcsolatát, akár boldog benne akár nem.

Én ugyanebben a cipőben járok, megértelek:)

Sok szerencsét!:)

2009. nov. 24. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
20%
na az ilyeneket kéne elásni.. máshol nézelődj édes.. pff..
2009. nov. 24. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nyugodtan megismerheted, de semmiképp se mutasd ki az érzelmeidet, várd ki a te időd. Nem valószínű, hogy örökké együtt lesznek. Így nem bántasz senkit.

Én is így voltam a vőlegényemmel, mikor megismertem menyasszonya volt, nemsokkal később összeházasodtak, és mi meg ritkán ugyan, de beszélgettünk, és nagyon igyekeztem, hogy ne vegye észre, hogy megőrülök érte. És nem hiába vártam, elváltak, másfél évvel később jöttünk össze.

2009. nov. 24. 18:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy pont a Te pasid :D:D :P

Nos nem tudom miért írsz ilyen durván, mintha azt írtam volna, hogy most azonnal rámászok és szarok rá, hogy van barátnője....

2009. nov. 24. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
te mit éreznél, ha járnál egy sráccal, erre egy csaj rányomulna? Elmondanád mindennek, teljes joggal. Akarod ezt magadnak? Ráadásul, ha srác megcsalná a barátnőjét veled, valószínű, hogy téged is meg fog. Barátkozni barátkozhatnál vele, DE te nem barátkozni akarsz:) ez teljesen biztos, hanem reménykednél, hogy egyszer csak beléd esik. Ilyen nincs, csak a mesében, és ott szenvedhetsz mellette a barátjaként, miközben ő teljes nyugiban van a barátnőjével. Szóval mindenképp szarul jönnél ki, akár hiszed, akár nem. Ennek fényében, dönts okosan!
2009. nov. 24. 18:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Na igen, én is valami ilyesmire gondoltam, mint amit az utolsó válaszoló írt.
2009. nov. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!