Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna, ha a barátnőtök fenekén pattanásnyomok, piros pöttyök lennének? 19L
Figyelt kérdés
Pedig bugyi nélkül szoktam aludni, mindig leveszem esténként... napközben meg tangát hordok. Nagyon gusztustalan látvány lenne, ha például hátulról csinálnátok a lánynak és pár piros pici pötty ott lenne a popsiján? :s2013. dec. 14. 21:03
11/18 anonim válasza:
Egy képet esetleg tudnál mutatni?
13/18 anonim válasza:
Most az jutott eszembe,hogy mikor oda tartod a pasinak és meglát egy már érett példányt, neki áll kinyomni! :D
Az lenne a tuti!!!
14/18 A kérdező kommentje:
Ahhoz túl szégyellős vagyok :s
2013. dec. 14. 21:11
15/18 anonim válasza:
egy forró lüktető puncival a farkamon nyögdécselő lánnyal
hat nagyon nem!!
16/18 A kérdező kommentje:
nem ilyen gennyes, fehér izékre kell gondolni...
csak gondoltam megkérdezem, mert eszembe jutott már, hogy rákenek valami alapozót, nehogy az ágyban rám hányjon valaki hátulról :s
2013. dec. 14. 21:15
17/18 anonim válasza:
Ha mellettem aludna egy 19 éves lány bugyi nélkül, pont leszarnám, hogy milyen pattanások vannak a popsiján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!