Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtetszett egy buszsofőr....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy buszsofőr. Hogyan jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés
Szálltam fel a buszra mosolygott rám.

2013. dec. 14. 19:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
7.nem
2013. dec. 14. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
kéne már egy jót fotosopolnom megint :D
2013. dec. 14. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért utáljátok őt ennyire? Ha jól tudom, Rolandnak hívják, nem?
2013. dec. 14. 19:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Már több mint két éve szexelek egy sofőrrel. A szimpátia adott volt. Sosem ülök le ,mindig megállok elől ha tehettem az ajtóban. Elkezdtünk beszélgetni...flörtölni, adott helyzetben lesmárolt...innen meg már sablonos a dolog.
2013. dec. 17. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Történt valami? Mesélj! ;)
2013. dec. 19. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

teljesen mindegy, h mit teszel.Összejössz vele.Fölszállsz, beszélgetés, vihorászás, végállomáson szex.Ha másik vonalon van, akkor mással....és nem veled.Ha nem dolgozik, akkor az otthoni nőjével.

Nyilván tudod, h vannak olyan "matróz szakmák".Minden kikötőben 1-2 menyasszony ...

Egy ált iskolás osztálytársam apjától(buszsofőr) egy időben lett teher a felesége, és a végállomáson lakó 16 éves kislány...

Ezeréve spanomnak (buszsofőr)volt felesége, menyasszonya, barátnője, minden végállomáson kedvese.

Mindenki jó távol egymástól, és boldog tudatlanságban..

De te tudod, ha neked tetszik és mosolyog rád, akkor minden oké, ha ezekkel tisztában vagy.

2014. jan. 13. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

Aki az a típus, hogy sohasem elég egy, minimum 2 partner arra teljesen igaz az utolsó válaszoló válasza.

Ez a pasi is ilyen,akivel vagyok néha, csak neki egy járata van és mellettem van neki másik is. Néha hülyének is néz miatta. De nem zavar, mert csak szexre kell. Sőt, még mindig magázom őt.

A másik csaj, viszont beleszeretett.

Rajta kivül ismerek kb. 3-4 sofőrt, aki csalja a feleségét... De az is biztos, hogy nem csak a buszsofőr szakma ilyen. Aki ilyen típus annak mindegy, hogy mi a szakmája.

2014. jan. 18. 23:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Több kérdésmél is olvastam, meg élőben is tapasztaltam, hogy a lányoknak tetszenek a buszsofőrök. Néha már elgondolkozom azon, hogy leteszem a C+D jogsit! :D

De első lépésben kiteszem Face-re azt a képemet, ami egy 417-es Setra vezetőülésében készült! Utána meg bejelölgetek lányokat! :D

2014. okt. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!