Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a fiúkat szeretem, de akkor miért bizonytalanodom el?
Kisebb koromban is tetszettek a lányok,de mindig a fiúkra gondoltam,ha szerelemről volt szó.14-15 éves koromtól tudtam,hogy a szexet szeretném lánnyal is kipróbálni.Azóta eltelt pár év,és sokszor érzem úgy,hogy úgy szeretnék szeretni egy lányt,járni vele stb. Egyszer csókolóztam egy lánnyal,ismerkedtünk,de nem mozgatott meg bennem semmit.
Alapjáraton fiúval képzelem el az életem.Viszont gyakran rám jön ez a szeretnék egy lányt szeretni,későbbiekben együtt élni.
Szóval úgy érzem a fiúk a nyerők,de akkor miért érzem gyakran ezt a lányokkal kapcsolatosan?
19 vagyok.
Hogy kemény legyek: kinövöd.
Hogy logikus legyek: ha nem mozgat meg semmit benned egy lány, csak képzelődsz róla, akkor valószínűleg múló hü.lyeség. Azzal csak a fiúkat riasztod el a későbbieknek, ha most a semmiért elterjeszted magadról, hogy leszbi vagy, miközben nem.
Szia!
Korod béli srác vagyok.
Fordított pszichológia az egész. Valójában, mélyen a tudatod alatt, ara gondolsz, hogy mi lenne ha heteroszexuális srác lennél, ez az oka! Nyáron, én is eljutottam addig, hogy azt álmodtam a csajokat szeretem, csókolóztam is álmomban, pár napot teljesen össze voltam zavarodva.
Oké, bónusznak elmondom azt is, hogy meleg párkeresőn vannak értelemszerűen leszbikus lányok is, és párszor véletlenül rájuk kattintottam, mert durván úgy néztek ki mintha rácok lennének, s talán az ilyen élmények is hatottak a lelkemre.
Köszönöm a válaszokat.Remélem tényleg kinövöm.
Egyébként érdekes,mert tényleg szeretnék inkább fiú lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!