Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyat játszani, hogy a csikizést meddig bírja a másik?
Nem,engem rohadtul felb-sz,ha csikiznek és nem hagyják abba,amikor mondom.:D
Kis csikizés oké,játékos,de nem hosszasan.
Én 1-2x bepróbálkoztam a volt barátomnál ezzel, mikor kicsit unalmasnak éreztem a dolgot. Imádok nevetni, szórakozni, és a másikkal hülyéskedni. Sajnos nem élvezte a dolgot, először. Aztán egyszer még megpróbáltam, akkor kicsit elmosolyodott, és próbált lefogni, hogy ne csikizzem. Aztán hagytam inkább, mert láttam, hogy nem tetszik neki. :D
Én egyébként élvezném, főleg, ha érzem, hogy játékosan, viccesen próbál ellenkezni a másik meg fordítva, hogy én próbálok ellenkezni egy kicsit. :D
szoktunk :D általában ha vmiért morcos vagyok a barátnőmre akkor büntetem ezzel... de ő is élvezi - általában :D
ő viszont a testalkatomból adódóan csak úgy tud rendesen bosszút állni, ha előtte kikötöz, amit szintén imádok, olyan gonosz tud lenni olyankor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!