Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki dugot mar a tanaraval, tanarnojevel? Elmeny beszamolokat varok.
Ez pontosan olyan kérdés, amire épeszű ember nem válaszol :))) Nem kéne beszámolni részletesen, nehogy magára ismerjen az illető, sem pedig esetleg lebukjon, mert akkor megütheti a bokáját :)
A diszkréció fokozottan érvényes ilyen esetekben ;)
Nekem a biosz tanárnőm miután puskáztam a dogán, berendelt a szobájába h elbeszélgessen velem... Azt mondta nem buktat meg, de van egy feltétele teljesítenem kell pár dolgot amit mond... Utána megbüntetett le kellett tolnom a gatyámat és egy pálcával jó nagyokat csapott a s.ggemre. Utána megparancsolta h nyaljam ki. Miután kinyaltam, kikötözött, és a farkammal kezdett játszani. Mikor már majdnem elélveztem, előkapta a pálcát és jó nagyokat csapott a farkamra és a tökömre. Utána lecseszett megint és ott hagyott kikötözve pár órára a szertárban. Miután visszajött, elengedett, de melőtte még egyszer kinyalatta a nedves kis p.nciját.
Azóta is hálás vagyok neki, hogy ilyen jól becsületességre és tiszteletre tudott nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!