Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy jön más? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy jön más? 20L

Figyelt kérdés

Évek óta egy bizonyos személyt szeretek, de neki sosem kellettem igazán, egy baráti kapcsolatot megpróbáltunk, de egyre kevésbé foglalkozik velem, már szinte nem is válaszol. Mondtam neki, hogy szeretnék vele beszélni (elmondanám az érzéseimet, hogy könnyítsek a lelkemen, mert elvileg kibeszélni magunkból jó, és mivel róla van szó, mit sem ér, ha másnak mondom). De nem nagyon akar velem találkozni sem, csak halogatja meg kitérö válaszokat ad. Pedig neki csupán meg kéne hallgatnia, semmi extra.. és hogy ennyit sem érek, nagyon rosszul esik. Sokan mondták, hogy meg sem érdemel engem meg hogy nem is tudja mit veszít, én meg sokkal jobbat érdemlek, de ennek ellenére én úgy érzem magam, hogy biztos nagyon csúnya, buta, elviselhetetlen lehetek, és nem érek semmit.. mert ugye legföképpen az ö véleménye számít nekem. És tudom, hogy vele nem megy, úgy vágyom vki másra, de sok emberrel találkoztam már az évek alatt, voltak sokkal jobbak is, mint ö, de mégsem éreztem magam senkivel sem olyan jól. Biztos, hogy lesz vki vagy örökké miatta fogok szenvedni?

(Napi depis kérdés :) )

2013. dec. 13. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj kedves kérdező! Ugyanolyan tucat társfüggő vagy, mint a nők 99%-a! :) Majd elmúlik egyszer, vagy nem de az biztos.
2013. dec. 13. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni, én is így voltam, csak fiú vagyok és lány iránt voltak ezek az érzések. Aztán egyszercsak rádöbbentem, hogy, ha ő leszar, akkor engem miért érdekeljen? És túl vagyok rajta
2013. dec. 13. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne félj, biztos hogy lesz valaki más aki értékelni fogja hogy mennyire szereted vágysz rá. Ő tényleg nem érdemel meg téged, lehet hogy még nem akarja lekötni magát, nem vágyik komoly kapcsolatra, vagy éppen rád nem, fogadd el, és legyél türelemmel, várj egy olyan emberre aki viszont szeret.

Mit nem adnék egy ilyen érző szívü lányért mint te.

27F

2013. dec. 13. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom estefelé rendesen lemennek itt az agyukról a népek :D
2013. dec. 13. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
fogd fel úgy h muszáj jönnie...
2013. dec. 13. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, közel 5 évig voltam bele esve egy lányba akiért harcoltam kisebb megszakításokkal akkor persze mást kerestem hátha eltudom felejteni de nem sikerült.

Persze már sikerült végleg kitörölnöm magamból a csajt, de ő is szórakozott én velem így nem csoda hogy 5 évig harcoltam érte szinte a semmiért és rengeteg időt csesztem el.

Nem vagy ezzel egyedül sajnos.

21/F

2013. dec. 13. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Néha az is elég, ha valaki meghallgat. Nem kell feltétlen ő.

Én is voltam így, nagyon rossz érzés, ha nem mondhatsz el valamit mert úgy érzed a másik azt sem engedte, hogy egy kis nyomot hagyj a szívében csak, hogy emlékezzen rád.

2013. dec. 13. 23:04
 8/9 A kérdező kommentje:
#1 valójában nem a társ a lényeg, hanem hogy felejtsem el végre, ès az nem hiszem, hogy menne másképp, de még így sem..
2013. dec. 13. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs.Engem a legjobban nem az bánt,hogy esetleg dobtak,mert nem szerettem azt a hülye r1b@ncot,aki 6-szor kib@$ott velem és én még esélyt adtam neki,hanem az,hogy valaki nem tartott elég jónak.Nekem csak az egóm szokott sérülni,mert szívem nem igazán van.

Szóval fogalmam sincs,hogy mit érezhetsz,de szerintem majdnem mindenki átesik ezen,csak idővel talál mást,mert rájön,hogy hülye,aki olyan szekér után fut,ami nem veszi fel.

2013. dec. 14. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!