Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy értitek ha egy lányra azt mondjátok, "aranyos"?
Mert pl. én folyton folyvást azt hallom, hogy a fiúk azt mondják rám: aranyos. Nem azt hogy szép, vagy jó csaj...aranyos. Ez mit takar? Mire gondoltok ilyenkor?
Az aranyos miben tér el attól mondjuk, hogy valakire azt mondjátok, jó csaj?
Aranyos CSAJ = nem akarom megmondani neki, hogy bűn ronda, mikor rákérdez, így kitérek a válasz elől, és "hát olyan kis aranyos csaj vagy!"
Jó csaj = úgy megkúrnám, hogy 3 napig nem tudná összezárni a lábait, de többre nem nagyon érdekelne
Aranyos lány = barátnő, társ típus, akivel nem csak a szexet tudom elképzelni, hanem egy komoly kapcsolatot akibe szerelmes tudok lenni, aki komolyan érdekel.
Úgy, hogy aranyos.Van aki az ártatlan, aranyosat szereti, van aki a vadabbat.
18/L
Azoknak a nőknek, akik nem értik a rájuk mondott jelzőket, tök mindegy mit mondanak, mert úgyis félreértelmezik.
És akkor is a pasi lesz a hülye, mert nem találja el a jelzőt, milyen szeretne lenni a csaj.
Vannak, aki szabályos vérig sértődnek ezen a jelzőn, mert szerintük csak egy kiskutya lehet aranyos.
Mondjuk az ilyen ne akarjon ismerkedni, mert csak veszekedés lesz úgyis a vége...
Én az aranyost a szép egy részhalmazának mondom. A női szépség kicsit leegyszerűsítve a szememben két kategóriába sorolható:
- krvás
- aranyos
Az előbbit nem kell pejoratív értelemben venni, inkább az érettebb nőiesebb vonásokat, az aranyos meg az úgymond kislányosabb, ártatlan nőies vonásokat jelentik. A jó nő az aranyos és a krvás ideális kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!