Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akinek úgy néz ki bejövök.Elutasítottam, mert nem annyira tetszik, másrészt a képeinél találtam olyan képet, amin egy csaj mellén van bejelölve. Hogy deríthetném ki, hogy tényleg kapcsolatot akart, nem pedig egy éjszakás kalandot? Érjem el, hogy legyen féltékeny?
2013. dec. 11. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne akarj elérni semmit, eleve nem tetszik, szóval minek belemenni olyanba, aminek nem sok jövője lenne, + még lehet csak a tested akarná.

Majd jön jobb, inkább várd ki.

2013. dec. 11. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha szépen megkérdezed.

Komolyan.

2013. dec. 11. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?:D
2013. dec. 11. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de nem biztos, h az igazat mondja majd.
2013. dec. 11. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a lehetőség 35 és házasság után is fennáll.

Bizalomnak hívják az ellenszerét ;)

2013. dec. 11. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
elutasítottad, nem tetszik, szerintem innentől kellene lezárnod... én ezt javaslom
2013. dec. 11. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írjál neki.
2013. dec. 11. 21:44
 8/8 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja jó. Ha csak egyészakás kalandot akar mégjobb
2013. dec. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!