Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akinek úgy néz ki bejövök.Elutasítottam, mert nem annyira tetszik, másrészt a képeinél találtam olyan képet, amin egy csaj mellén van bejelölve. Hogy deríthetném ki, hogy tényleg kapcsolatot akart, nem pedig egy éjszakás kalandot? Érjem el, hogy legyen féltékeny?2013. dec. 11. 21:31
1/8 anonim válasza:
Ne akarj elérni semmit, eleve nem tetszik, szóval minek belemenni olyanba, aminek nem sok jövője lenne, + még lehet csak a tested akarná.
Majd jön jobb, inkább várd ki.
2/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha szépen megkérdezed.
Komolyan.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de nem biztos, h az igazat mondja majd.
2013. dec. 11. 21:39
5/8 anonim válasza:
Ez a lehetőség 35 és házasság után is fennáll.
Bizalomnak hívják az ellenszerét ;)
6/8 anonim válasza:
elutasítottad, nem tetszik, szerintem innentől kellene lezárnod... én ezt javaslom
8/8 anonim válasza:
Ha komolyan gondolja jó. Ha csak egyészakás kalandot akar mégjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!