Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyennek tartjátok magatokat? Csúnyának, átlagosnak vagy jóképűnek?
Figyelt kérdés
De csak őszintén. :)2013. dec. 11. 19:48
12/16 anonim válasza:
Változó, általában csúnyának érzem magam, jobb napokon néha el tudom hinni, hogy átlagos vagyok. Többen mondták, hogy nem vagyok csúnya, de igazából szerintem nagyon kevés lánynak tetszettem eddigi életem során, szóval...
13/16 anonim válasza:
Jó, akik most azt írták magukról, hogy jóképűek, azoknak ne higgy, mert valójában full átlagosak, vagy még az se.
15/16 anonim válasza:
atlagosnak,bar vekony vagyok es ez ami nem tetszik magamon ! 23/F
16/16 anonim válasza:
Többen is azt mondták, hogy tök helyes meg jóképű vagyok, és nagy ritkán még én is elhiszem, de amúgy nem tudom elképzelni, hogy engem bárki vonzónak találjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!