Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért csak az érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért csak az érdekli hogy a férfi jól nézzen ki esetleg legyen jó a vastag a pénztárcája?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert minden másra a férfi haszontalan.
2013. dec. 11. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem csak azt nézik hogy jól nézel e ki, hanem hogy milyen a kisugárzásod, van e kiállásod, vastag pénztárcának meg én is örülnék ha lenne, mert hosszú távon jobb gond nélkül hozni vinni a lányt, programokat szervezni ha van pénz, és nem azon sírni hogy bocsi most vonatra se telik.
2013. dec. 11. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindenki olyannal kezd akihez vonzódni tud. Ehhez kell a külső. Tudod, kémia...

Engem nem érdekelt soha, hogy a férjemnek nem vastag a pénztárcája.

Azért mentem hozzá mert imádom, szeretem. Jobban érdekelt, hogy például hatalmas szíve van, törődik velem, van humora, és isteni az ágyban. Ezek sokkal fontosabb dolgok, egy jól működő kapcsolathoz.

Le legyél álszent... te se kezdenél olyan nővel akire ránézel és taszít a külseje...

27/N

2013. dec. 11. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek közül engem a külső érdekelt, meg még mellette vagy 1000 dolog, amit te nem említettél meg. :D Nem kellene általánosítani.
2013. dec. 11. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert a nőknek elsősorban a biztonság számít (gyerek felnevelés szempontjából is). Az általános biztonságot meg a mai világban az univerzális pénz tudja biztosítani.
2013. dec. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!