Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezugtam a tanaromba? Lehet kolcsonos?
Iszonyatosan tetszik a toritanarom (30 ev koruli ferfi). Teljesen el vagyok kabulva az orain, es azt vettem eszre, amikor ram nez akaratlanul is elmosolyodik. Vagy lehet, hogy olyan eros a vonzalmam, hogy belekepzelem? Esku, amiota o tanit, szinotos vagyyok toribol, szakkorokre es korrepetalasokra jarok. Ejszakankent arrol fantazialok, hogy mellettem fekszik es atolel, levetkoztet, csokol, simogat, belenyul a bugyimba, izgatja a puncim..
Persze, mas szexualis kepzeteim is vannak, de valahogy mindig onala kotok ki. Egyszeruen o egy adonisz, magas, izmos, okos, jokepu, vicces, szellemes, vonzo es nagyon intelligens ferfi. Ehez meg hozzajarul az hogy nem szabadna ra igy neznem es annyira elont a vagy, hogy ahh.. Szerintetek ez mar rajongas? 17L
Kedves kérdező,nagy szarban vagy!De ez csak fellángolás,majd elmúlik! ;)
Első kommentáló,a fent említett tanár vagy? :)
Miért nem vagyok én töritanár? :D
Viccet félretéve egy normális 30 éves férfi nem fog összejönni egy 17éves lánnyal, főleg ha a tanítványa, így jobb ha nem is vágyakozol utána szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!