Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác azt mondta hogy én vagyok a legcsodálatosabb dolog az életében. Sose mondtak ilyet nekem. Mit csináljak?
"Tiporj a lelkébe, mint ahogy az nálatok, nőknél bevett szokás..."
:'D
"Az üzenet küldője: Mindennek van határa
Az üzenet címzettje: *Acid Rain*
Az elküldés időpontja: ma 22:36
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Egy srác azt mondta hogy én vagyok a legcsodálatosabb dolog az életében. Sose mondtak ilyet nekem. Mit csináljak?
""Tiporj a lelkébe, mint ahogy az nálatok, nőknél bevett szokás..." :'D"
Az üzenet szövege: szép estét te ostoba némber k.urva xd"
Úgy látom, rettenetesen fáj valakinek, hogy csak egy sírvaröhögős fejjel tudtam minősíteni a csodálatos napi bölcsességét. :DDD
Hűha! Itt aztán jó sok szerelmi bánatban szenvedő egyén lakozik.
Szerintem Beszélgess a fiúval jó sokat (feltéve ha te is hasonlóképpen érzel iránta). És majdcsak ki alakul.
Viszont ha nem érzel így, de nem akarod megbántani, akkor finoman mondd meg neki hogy köszönöd szépen, de ne haragudjon de te mást szeretsz, vagy hogy sajnáld de nem tudod viszonozni az érzéseit.
előző vagyok
*sajnálod
(bocsi elírtam)
*Acid Rain*
Már megbocsáss, de a privátot nem én küldtem. Az első hozzászólást viszont én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!