Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy srác azt mondta hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác azt mondta hogy én vagyok a legcsodálatosabb dolog az életében. Sose mondtak ilyet nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

"Tiporj a lelkébe, mint ahogy az nálatok, nőknél bevett szokás..."

:'D

2013. dec. 10. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:
#3 Na menj a fenébe :DD
2013. dec. 10. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szendvicset meg teát, aztán nézz meg valami jó filmet, feltéve, ha még nem vagy álmos. :)
2013. dec. 10. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:

"Az üzenet küldője: Mindennek van határa

Az üzenet címzettje: *Acid Rain*

Az elküldés időpontja: ma 22:36

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Egy srác azt mondta hogy én vagyok a legcsodálatosabb dolog az életében. Sose mondtak ilyet nekem. Mit csináljak?

""Tiporj a lelkébe, mint ahogy az nálatok, nőknél bevett szokás..." :'D"

Az üzenet szövege: szép estét te ostoba némber k.urva xd"

Úgy látom, rettenetesen fáj valakinek, hogy csak egy sírvaröhögős fejjel tudtam minősíteni a csodálatos napi bölcsességét. :DDD

2013. dec. 10. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Hűha! Itt aztán jó sok szerelmi bánatban szenvedő egyén lakozik.

Szerintem Beszélgess a fiúval jó sokat (feltéve ha te is hasonlóképpen érzel iránta). És majdcsak ki alakul.

Viszont ha nem érzel így, de nem akarod megbántani, akkor finoman mondd meg neki hogy köszönöd szépen, de ne haragudjon de te mást szeretsz, vagy hogy sajnáld de nem tudod viszonozni az érzéseit.

2013. dec. 10. 23:03
 16/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok

*sajnálod

(bocsi elírtam)

2013. dec. 10. 23:04
 17/19 anonim ***** válasza:
"mond neki hogy csak barátok lehettek" XD
2013. dec. 10. 23:10
 18/19 anonim ***** válasza:

*Acid Rain*

Már megbocsáss, de a privátot nem én küldtem. Az első hozzászólást viszont én írtam.

2013. dec. 10. 23:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Elnézést, közben kiderült, hogy egy bizonyos kalocsai G-betűs rémség küldte az üzit.
2013. dec. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!