Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg nagy baj ha a pasitoknál egy csaj lakik?
Semmi szex vagy megcsalás.Csak megengedte neki,hogy ott lakjon.
Láttam itt egy kérdést.Szerintem nincs benne semmi extra.De ti nők véleményére lennék kíváncsi
Nah igen.
Költőnőnek igaza van.
Baj. Annyi albérletet kereső van, simán találhatna magának az a srác fiú lakótársat is.
Bizalom ide vagy oda, engem sértene, ha a párom egy másik lánnyal lakna együtt. Én sem laknék más fiúval egy szobában, ha van párom.
Emiatt annyira felesleges feszültséget szítani (márpedig egy ilyen szituáció szinte biztos, hogy feszültséget generál előbb vagy utóbb).
Láttam a kérdést, fordítsuk meg a dolgot: Én, mint nő, előadom a páromnak, hogy lakik nálam egy pasi, olyan nehéz helyzetbe került szegényke és én befogadtam, amíg rendeződik az élete, mert az apja, aki már nem él, sokat tett értem. De amúgy semmi nincs közöttünk, csak épp együtt élünk. Nem albérletbe ment, nem rokonokhoz, nem a barátaihoz, hanem hozzám, mert hát rendes srác, miért is ne fogadtam volna be?
De ne is mondja a párom, hogy költözzön el, mert ha választani kell a szerelmem és a lakótársam közt, akkor biztos a lakótársamat választom, végülis egy lakótárs csak fontosabb, mint az életem párja, evidens, nem?
Háááát.... kicsit húzós, nem sok férfi nézné ezt jó szemmel. Na, én sem nézném jó szemmel nőként.
Persze rengetegféle helyzet lehet, nem is akarok ítélkezni ismeretlenül, de nekem kicsit furcsa lenne ez a nagy ragaszkodás.
lehet rámdobálni a köveket de én pl fogadtam már be barátomat, mikor nekik még vagy épp nem telt albira.
Én is egy sráctól kaptam anno segítséget, és igen - mindkét esetben - egy szobába kényszerültünk.
SOHA nem volt ebből baj.
max hosszabb távon kényelmetlenség, mert privát szférára mkinek szüksége van és ez egy szobával nehezen megoldható :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!