Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon meghízott a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meghízott a barátnőm, mit tegyek? Nagyon tetszik, de nem is álmodtam, hogy ennyi kiló, aggódom érte!

Figyelt kérdés

Eddig nem árulta el a súlyát, és most mondta el, hogy az elmúlt másfél év alatt 57-ről 78 kilóra hízott (165 cm)! Én azt hittem, hogy csak 8-10 kiló mehetett fel. És részben az én hibám, mert husisabban egyre jobban felizgatott, és folyton lebeszéltem a fogyásról. A szex is egyre jobb lett, ahogy meghízott. De ha tudtam volna, hogy ilyen sok feleslegről van szó, jobban figyeltem volna rá...

Most mit tegyek? Beszéljem rá, hogy fogyjon? nekem nagyon tetszik így! De aggódom az egészségéért, a 78 kiló nagyon sok szerintem. Ő azt mondja, jól érzi magát, és látja, hogy sokkal jobban tetszik így nekem.

2013. dec. 10. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én barátnőm is felszedett egy 10 kiló pluszt úgy fél év alatt.

Jó oké én sem vagyok sovány sőt elég kövér vagyok, de én inkább fogytam mint híztam. Én 10 kilót dobtam le magamról a barátnőm 10 et felszedett nem igazán látszik rajta, így is nagyon csinos igaz csak 65 kiló, de mivel látom hogy őt is zavarja így arra gondoltunk hogy sportoljunk együtt. Így én is fogyok ő is együtt is vagyunk, így minden rendben lesz.

étkezésünkön nagyon nem kell változtatni nekem elég pocsék összevissza járok dolgozni az étrendem egy katasztrófa de sajnos ennél jobban nem tudom lejjebb vinni így is már lemondtam a zsíros, cukrozott ételekről. A mennyiség az változó, de sajnos nincs fix kaja időnk akkor eszek amikor van rá időm ennyi.

A barátnőmnek kell picit változtatnia ezen bár én sosem szeretem ha valaki koplal én inkább erről beszéltem le, de kitaláltuk hogy vigyünk be minél több zöldséget, több sovány húst, többnyire fehérjéket, és felejtsük el a nassolásokat, maixmum havi 1 szer ha nagyon megkívánjuk, bár én megtudom állni gyerek koromban épp eleget tömtek sütivel főleg nagyanyám így már annyira nem is kívánom mint régen, jó eszegetek sütit ha úgy van de le is dolgozom.

De elsősorban amire figyeljetek az a sport legyen!.

2013. dec. 10. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én 10 kilót dobtam le magamról a barátnőm 10 et felszedett"

az anyag nem vesz el csak atalakul :)

2013. dec. 10. 13:32
 13/17 tevetke ***** válasza:
Én 157 cm vagyok és 62 kg így is pufirizs vagyok, de 68 kilósan kb zsírdisznónak néztem ki, mivel alacsony vagyok többnek néz ki rajtam 2 kiló is, mint egy átlagos magasságú nőn. Azért a 165 se olyan magas...
2013. dec. 10. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem a.kg a lényeg!!!!! Egyáltalán nem számít, mennyit mutat a mérleg. mindenkin máshogy oszlik el a felesleg. Lehet neki nagyon jól áll, mint mondtad bejön neked így jobban. Ne a mérleggel foglalkozz.

Ha őt zavarja, majd sportol.

Van, akin 2 kiló is meglátszik, van, akin szinte 10 kiló se...

2013. dec. 10. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha te sem gondoltad ilyen soknak azt a néhány kilót, biztos jól áll neki, de hosszú távon nem jó! És nem hiszem, hogy a szex a plusz kilóktól lett jobb...

Járjatok el futni, mozogni valahová együtt. 65-70 kg elérése nem lehetetlen, és még marad is mit fogni rajta. :)

25N

2013. dec. 10. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Na, akkor felejtsd el ezt a sok "mennyen sportóni" tanácsot, persze az is kell, de fogyni elsősorban diétával lehet, a sport maximum kiegészítés. Egy rokonom nagyon kövér volt, elkezdett sportolni, jól meg is erősödött, de ugyanolyan kövér maradt.

Ha a barátnőd fogyni akar, ahhoz diétáznia kell elsősorban és mellette nagyon jót tesz, ha kicsit sportol is persze.

Szerintem ha egy állapotban marad, nem kell felhoznod neki, de ha továbbra is ilyen ütemben hízik, akkor tényleg beszélhetsz vele, hogy esetleg áttérhetnétek együtt egy egészségesebb életmódra, étkezési szokásokra, fittebbek lesztek tőle és jobban érzitek majd magatokat még a mostaninál is.

Tudom, lehet neked egyáltalán nem kell fogyni, de egyrészt így a barátnődnek is könnyebb lesz, ha együtt csináljátok, másrészt az egészségesebb étrend mindenkinek jót tesz.

A másik: kicsit soknak találok ilyen mértékű hízást ilyen kevés idő alatt, lehet, hogy a barátnődnek egy alaposabb hormonális kivizsgálás sem ártana, ha amúgy előtte mindig vékonyabb alkatú volt.

2013. dec. 10. 16:07
 17/17 anonim válasza:

Ha valahogy így néz ki a barátnőd akkor nincs vele semmi baj(szerintem amúgy se)

[link]

2013. dec. 15. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!