Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy sok csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy sok csaj 20-21 éves kora után a 1,5X-esére hízik szinte 1 éven belül?

Figyelt kérdés
Most volt osztálytalálkozónk kb. 1 év után, hát ledöbbentem! A kis vékony 45-50 kilós csajokból ilyen 70 kiló körüli hízómassza állatok lettek.
2013. dec. 10. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem sportolnak/esznek egészségesen, de a gyors anyagcsere már eltűnt.
2013. dec. 10. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Kedves hölgyem, tudom, hogy vannak a férfiak között is linkek de nekik legalább egy párkapcsolatért küzdeni kell, ez egy nőnek abból áll, hogy kinyögi: igen. Ráadásul mivel a hölgyek még mindig tőlünk várják el az egzisztenciát, mi nem mehetünk el mondjuk büfé-ruhatár szakra, mint a hölgyek jelentős része teszi, nekünk vagy normális szakma, vagy normális diploma kell. A nők többsége pedig továbbra is úgy van vele, hogy ezt tanulom, mert ez érdekel, vagy mert itt lehet legtöbbet bulizni, aztán majd a férfi eltart.

Ha egy férfi sikeres akar lenni az életben, akkor nem teheti meg, hogy csak a vágyainak él. A nők viszont egyetem végéig gyakorlatilag semmi mást sem csinálnak.

Egyébként vicces, hogy felnőttként általában pont azok néznek ki jól, akik gimiben szürke egérkék voltak... pontosabban rossz ez a megfogalmazás, nem voltak egoista társaságközpontja libák.

2013. dec. 10. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Én is egyetértek néhány előttem szólóval: megvan a kiválasztott társuk, aztán már azt hiszik, nem kell foglalkozni magukkal.

Azért szerencsére nem mindenki lesz ilyen! :)

25N

2013. dec. 10. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

szerintem ez leginkább a szellemi kapacitástól függ. kifejezetten sok olyan lány van aki ebben a korban kicsit olyan stréber, csúnya lány aztán bekerül egy jó munkahelyre és folyamatosan kikupálódik. elkezd foglalkozni a testével, sportol, jól öltözködik stb... ezzel ellentétben sok olyan lány van akinek a szépség csak adottság, nem kellett érte megszenvednie, nem kellett sportolnia mert mindig vékony volt így elhanyagolja magát. elveszi valami őstulók bugris aki maga is igénytelen mind testileg mind lelkileg és a lány is leadja a szintet.

1-2 éve találkoztam egy lánnyal az utcán aki nagyon ismerős volt, csak nem tudtam honnan. később beugrott, hogy a közép iskolában alattam járt kettővel. akkor bomba alakú angyal arcú kis top csaj volt, most meg igénytelen töredezett hajú hájas seggű förmedvény. így múlik el a világ dicsősége!

2013. dec. 10. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Ezt mondjuk én is tapasztalom. A 14-19éves lányok sokkal csinosabbak és vékonyabbak, mint a 20-25évesek. Gondolom egyetemi vagy munkahelyi stressz is okozhatja, hogy elhanyagolják magukat.
2013. dec. 10. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

Abszolút észrevettem én is ezt a jelenséget. Gyakorlatilag most volt az 5 éves osztálytalálkozónk, és érdekes módon az osztályban az 5 évvel ezelőtt bombanőnek gondolt hölgyek lettek a legrondábbak. Ennyi idő után a sok hajfestéstől tönkrement a hajuk. Sokat híztak, már sminkkel sem szépek (nyilván a bőr sem bírja mindig azt az irdatlan mennyiséget). Gyakorlatilag lestrapáltak lettek. Talán ez lenne a legjobb szó.

Nyilván az is benne a van a dologban, hogy a 16-21 éves lányok manapság gyakolatilag mindent megkapnak, küzdeniük semmiért sem kell, de ez azért idővel változik, és bizony nincsenek rá felkészülve. A büfés-könyvtáros szakok gyakorlatilak 95%-ban hölgyekkel vannak tele, és ezekkel gyakorlatilag csak mosogatni lehet a mekiben. Egyszerűen nem tudják, mit kéne kezdeniük az életükkel.

Másik jelenség, de 10-15 éves osztálytalálkozókról mesélt multkor nekem az egyik volt tanárom, és teljesen ki volt bukva, hogy a hölgyeknek gyakorlatilag semmilyen komoly kapcsolatuk nincs. Se gyerek, se férj, de még csak tartós kapcsolat sem. Semmi. Gyakorlatiag ezek a -gyakran több diplomával (illetve jó állásokkal) rendelkező- hölgyek harminc valahány évesen sem tudják, hogy mit akarnak. Csak tengődnek ide-oda.

24F

2013. dec. 10. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!