Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszólások? írjatok minnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólások? írjatok minnél többet!

Figyelt kérdés

ha valaki beszól, hogy sz*pj le vagy nem jösz d*gni? erre sosem tudok mit válaszolni ami nem sértő de poénos is egyben. Természetesen ellenvetés képpen.

haveromat így égettem be a haverhai elött mert nem tudtam mit visszaszólni ezekre :/

?/L

2009. nov. 23. 17:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
89%
Mond azt hogy kösz ma már eleget szoptam :)
2009. nov. 23. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Mond neki hogy te meg nyalj ki.
2009. nov. 23. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy sz*pj le, mond hogy: Vedd elő!
2009. nov. 23. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Ilyet, egy lánynak tök komolyan ilyet mondani:O Am nem kell semmi extrát mondani mond azt hogy egy hülye bunkó vagy. De ha vmit vissza akarsz szólni akkor mondhatok hogy ,, bocs csikket nem szívok", ,,nincs nálam most nagyító/csipesz":D
2009. nov. 23. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha valaki beszól ilyet szerintem mond neki oké told le itt és most ...:D Vajon mennyi az esélye h meg meri tenni.
2009. nov. 23. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondják sz*pj le a helyes válasz: Csikket nem szívok,

Ha meg azt mondják, hogy nem jössz dugni?, akkor arra mond azt: Mit dugunk és hova? Lof*szt a seggedbe?

2009. nov. 23. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Ez a "vedd elő" elég hatásos lehet, főleg, ha vagy olyan bátor, hogy a haverjai előtt még odamész és elkezded te lehúzni a gatyáját, nem hagyod békén. Jobb esetben el fog futni :D

Ha meg mégsem, akkor ott a fogad - az ilyen megérdemel egy nagy harapást

2009. nov. 23. 17:30
 8/13 anonim válasza:
100%
Személy szerint én a csikket nem szívok szólást nem szeretem. Mindig amikor egy ismerősőm ezt mondta hogy csikket nem szívok mindenki visszaszólt neki hogy 'a nagy f@szt szereted mi?'
2009. nov. 23. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:

A vedd elő az south park os okosság.

És a nyeljetek g@cit arra mi a válasz?

Pluszpont ha valaki tudja mert sürgős lenne.

2009. nov. 23. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Csikket nem szívok...
2009. nov. 23. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!